Hlavní obsah

Oživte na Vánoce interiér kousky inspirovanými lidskou podobou

Novinky, tnk

Ne všichni mají to štěstí, že tráví svátky obklopeni milující rodinou a přáteli. Pokud jste společenští, ale letos o Vánocích to s účastí vašim hostům moc nevyšlo nebo máte prostě jen rádi interiér, který působí živým a veselým dojmem, zkuste do něj zakomponovat kousky s motivem lidských bytostí.

Foto: Mineheart, Red Candy (2x)

Oživte svůj interiér vhodně zvolenými kousky s motivy tváří.

Článek

Postavičky v interiéru ocení hlavně děti, a to nejen na svátky. Nápadité kousky, jako jsou různé záložky nebo zarážky ve tvaru drobných postaviček, prostor výrazně oživí.

Figurky dodají prostoru doslova pohádkovou atmosféru, která bude připomínat fantaskní svět trpaslíků.

Foto: Yellow Octopus (2x)

Nápadité designové kousky pobaví děti i dospělé.

Dekorace s motivy tváří se mohou stát vítaným zpestřením jinak nudných a minimalistických interiérů, které působí neosobním a studeným dojmem. Prostoru také trochu dodají originálního uměleckého ducha.

Foto: Red Candy

Na první pohled jde o běžnou mapu světa. Skrývá ale dvě tváře.

Prostor můžete oživit i nevšedními zrcadly inspirovanými lidským tělem, která jsou funkční a zároveň i dekorativní.

Díky odrazům pak bude místnost působit podstatně větší, než se zdá, a když se v ní budou pohybovat lidé, interiér bude navíc vypadat živější.

Foto: Ksl living, Audenza

Zrcadla inspirovaná lidmi vnesou do interiéru trochu umělecký ráz.

Foto: Melody Maison, TakaTomo.de

Některé kousky připomínající spící osoby se skvěle hodí i do ložnic.

Tyto kousky se hodí hlavně do obývacích pokojů, které jsou nejspolečenštějším prostorem. V ložnicích mohou působit rušivým dojmem. Pokud jimi chcete ale zpestřit i tyto prostory, volte kousky, které připomínají něžné spící postavičky.

Zapojte se do naší přehlídky vánoční výzdoby oken

Máte na Vánoce hezky vyzdobená okna? Rádi byste ostatní inspirovali a třeba se i trochu pochlubili? Pošlete nám fotografii své vánoční okenní výzdoby a my z nejpovedenějších příspěvků vytvoříme přehlídku, na kterou se můžete těšit během svátků v rubrice Bydlení.

Své fotografie, třeba i s krátkým popisem či příběhem, posílejte do redakce na adresu bydleni@novinky.cz.

Ti, kdo chtějí oživit jinak nudné prostory, mohou sáhnout i po kouscích inspirovaných zvířecími motivy. Ty se v poslední době hodně vrací do módy v oblasti dekorací. Prim budou hrát třeba úchytky ve tvaru hmyzu, chobotnic nebo hadů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám