Hlavní obsah

Komik Jimmy Fallon prodává svůj byt. Oči vám z něj budou přecházet

Americký komik a moderátor zábavné talkshow Jimmy Fallon nabídl k prodeji svůj penthouse na Manhattanu. Ten vznikl postupným spojováním čtyř bytů rozložených ve třech podlažích. Interiér nenechá návštěvníka ani na chvíli vydechnout. Tak pestře zařízená domácnost se totiž hned tak nevidí. Zájemce si ale na tuto divočinu musí připravit v přepočtu 331 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Americký komik a moderátor Jimmy Fallon prodává svůj trojpodlažní byt v New Yorku.

Článek

V historické budově na adrese Gramercy Park East v americkém New Yorku moderátor pořadu The Tonight Show na stanici NBC koupil původně byt v sedmém podlaží v roce 2002. Byl to staromládenecký byt s jednou ložnicí. Postupem času ovšem kupoval sousední byty jeden po druhém, vysvětluje web amerického deníku Wall Street Journal.

Nejprve se v roce 2004 jeho domácnost rozrostla na úrovni stejného patra, když připojil byt v sousedství. O šest let později se naskytla příležitost připojit další jednotku, která byla o podlaží výše.

Nakonec, v roce 2014, přikoupil ještě čtyřpokojový byt a garsonku v nejvyšším podlaží domu. Komik se rozhodl nechat si propojit všechny čtyři byty do jednoho, pouze posledně přikoupená garsonka zůstala samostatná coby pracovna.

Celý triplex má v současnosti dohromady 465 čtverečních metrů a jak popisují redaktoři webu amerického deníku New York Post, vstupuje se do něj na úrovni sedmého podlaží domu. Zde je velké foyer, na které po straně navazuje obývací pokoj. Zde je rovněž kuchyň, v níž je dlouhý bar i pro jídelní stůl.

Dalšími místnostmi na této úrovni domácnosti jsou dvě ložnice doplněné dvěma koupelnami a domácí pracovna plus prádelna.

Módní návrhář Tommy Hilfiger prodává romantické sídlo za miliardu

Jak bydlí VIP

O poschodí výš je možné objevit výjimečně zařízený prostor, kterému rodina moderátora přezdívá Saloon. A není divu, je totiž zařízený podobně jako nálevny na Divokém západě. Je zde masivní dřevěný kazetový strop, na něm je zavěšený lustr z paroží, dřevěné sloupky při stěnách jsou pokračováním trámů na stropě.

Na stěnách nechybí dřevěné táflování do výšky pasu, nad ním je stylová tapeta s kostkovaným dezénem. Všude je dostatek posezení v křeslech a židlích čalouněných červeným plyšem.

Nechybí zde ani plynový krb s kamenným obkladem a samozřejmě bar s velmi stylovým vitrážovým prosklením.

Foto: Profimedia.cz

Domácnost komika je zařízena ve veselém živém stylu.

Prostřední podlaží triplexu je laděno jako prostor určený pro zábavu, ale také pro sport. Se Saloonem sousedí totiž posilovna.

Nejvyšší podlaží je řešeno jako soukromý prostor rodiny, jsou zde dvě ložnice pro děti, herna, druhá prádelna a také ložnice majitelů. Ta těží z pozice v nejvyšším poschodí domu a těší se záplavě denního světla proudícího do místnosti skrz nově vytvořený světlík.

Zlomí se jeho kletba? Dům, v němž žila Whitney Houstonová, je na prodej

Jak bydlí VIP

Schodiště propojuje trojici podlaží bytu, který hosta překvapí velkou barevností a živostí. V eklektickém stylu se zde doplňují vintage prvky s moderními, stěny jsou obkládané dřevem, i pokryté tapetami s velice pestrými motivy. Celek tak působí velice neformálním dojmem.

Komik triplex momentálně nabízí k prodeji za 15 milionů dolarů, tedy v přepočtu zhruba 331 milionů korun.

Anketa

Líbí se vám domácnosti zařízené v hodně pestrém stylu?
Ano, je to příjemné.
11,2 %
Na nějaký čas ano, ale na trvalo asi ne.
8,7 %
Je mi to celkem jedno.
2,9 %
Spíše ne.
15,2 %
Ne. To je moje noční můra!
62 %
Celkem hlasovalo 8944 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám