Hlavní obsah

Škoda znovu cudně poodhalila nový Rapid

• Aktualizováno
Novinky, Martin Žemlička

Mladoboleslavská automobilka zveřejnila další náznaky sériové podoby modelu Rapid. Ten bude velikostně mezi fabií a octávií a lze očekávat, že první snímky celého vozu Škoda zveřejní do konce června.

Foto: Škoda Auto

Přední maska nové Škody Rapid (evropská verze)

Článek

Nyní automobilka na svém facebookovém profilu zveřejnila přední světlomet (opět), mlhovku a zadní sloupek. V minulém odhalování to bylo přední i zadní světlo, nové logo na kapotě a design litých kol s týmž logem. V třetím odhalení by mohl následovat detail páčky směrových ukazatelů, spodní část volantu nebo koberečku u spolujezdce.

Rapid pro evropský trh se bude vyrábět v mladoboleslavském závodě. Výroba má být v Mladé Boleslavi zahájena v létě, prodej na tuzemském trhu začne ještě do konce letošního roku. Světová premiéra proběhne v září na pařížském autosalonu, fotografie zveřejní automobilka do začátku prázdnin.

Foto: Škoda Auto

Škoda MissionL (koncept)

Foto: Škoda Auto

Škoda Rapid (2012)

Foto: Škoda Auto

Zadní světlo nové Škody Rapid (evropská verze)

Prototypy Škody Rapid a jejího španělského sourozence (Seat Toledo), který má stejnou techniku, lze nyní zahlédnout v okolí Mladé Boleslavi a na rychlostní silnici R10 [celá zpráva]. Rapid lze v různých barevných provedeních zahlédnout prakticky po celé republice, je tedy zřejmé, že Škoda chce zvýšit zájem o rapid před oficiálním odhalením.

Nový vůz Škoda Rapid přistižen na R10Video: Josef Pařízek, Novinky

Foto: Škoda Auto

Škoda MissionL (koncept)

Foto: Škoda Auto

Detail litého kola Škody Rapid (evropská verze)

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám