Hlavní obsah

Ruský youtuber v novém Porsche proboural výlohu autosalonu. Prý si spletl pedály

Ruský youtuber Michail Litvin, který před několika měsíci zbytečně podpálil svůj drahý mercedes, má na kontě další kontroverzní kousek – proboural výlohu prodejny Porsche zbrusu novým modelem Taycan. Říká, že si spletl pedály.

Foto: Porsche

Porsche Taycan (Ilustrační foto)

Článek

Že si někdo splete pedál brzdy s plynem a způsobí tak nehodu, by se nestalo poprvé. Jenže u člověka, který pravidelně jezdí na okruh a driftuje, to považujeme za přinejmenším nepravděpodobné.

Přesto právě tak vysvětluje ruský youtuber Michail Litvin svůj incident s elektromobilem Taycan v autosalonu značky Porsche.

Jméno Michaila Litvina vám možná něco říká – je to onen člověk, který loni na podzim zapálil svůj plně funkční Mercedes-AMG GT údajně jako vzkaz automobilce, že jedno z jejích dealerství nepracuje, jak by mělo. Počet zhlédnutí videa je v desítkách milionů.

Rus se naštval na servis a podpálil svůj zánovní mercedes za čtyři miliony

AutoMoto

Nové video začíná herci v kostýmech Stalina a Lenina, kteří očividně otrávenému Litvinovi mluví do toho, co by měl dělat se svými penězi, načež přichází Putin a youtuberovi říká, že by svůj život měl žít tak, jak chce on, ne podle rad ostatních.

Pak ho vidíme zkoumat elektromobil Porsche Taycan, načež vůz „nastartuje” a projede s ním výlohou. Údajně proto, že si spletl pedály a místo brzdy šlápl na plyn.

Podle webu Motor1 to ovšem bylo trochu jinak – taycan patří Litvinovi, není to vůz běžně vystavený v autosalonu, a on ho měl zrovna převzít jako nové auto. A rozhodl se to udělat poněkud destruktivním způsobem. Jako v případě nebohého mercedesu zbytečně, vyjma ohromného počtu zhlédnutí – už teď, den po zveřejnění, ho vidělo 3,7 milionu lidí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám