Hlavní obsah

Sedm tipů, jak posílit svůj vztah ještě před usnutím

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O vztah je potřeba pečovat stejně důkladně jako o květinu. Jen tak totiž nebude uvadat, ale naopak zdravě růst. Jak svoji druhou polovičku překvapit i po letech soužití? Máme pro vás sedm jednoduchých tipů, které zvládnete uskutečnit ještě před usnutím.

Foto: Profimedia.cz

Vztah mohou neočekávaně nakopnout i maličkosti.

Článek

1. Připravte večeři a ukliďte po sobě

Víte, že měla vaše drahá polovička náročný den v práci, nebo jí zkrátka jen chcete udělat radost? Pak jí k večeři připravte její oblíbené jídlo. Myslete ale také na pořádek. Večeře doma totiž nejlépe chutná s vědomím, že po svém partnerovi následně nemusíte uklízet.

2. Běžte se projít

Je jedno, jestli máte psa, nebo ne, jestli sněží, nebo fouká. Navrhněte svému partnerovi romantickou procházku v okolí vašeho bydlení. Uvidíte, že vám lehký pohyb venku krásně vyčistí hlavu, navíc se vám vyplaví endorfiny neboli hormony štěstí. A to za trochu přemáhání stojí, nemyslíte?

Sedm nejčastějších chyb, kvůli kterým se nám rozpadají vztahy

Vztahy a sex

3. Nabídněte masáž nohou

Co je lepší než sklenka vašeho oblíbeného drinku po dlouhém a náročném dni? No přece masáž nohou. Nabídněte ji svému partnerovi pokaždé, když vidíte, že by ji ocenil. Uvidíte, že mu tím zlepšíte den.

4. Přichystejte oběd na druhý den

Pokud víte, že vaši polovičku čeká další den něco těžkého a nebude mít čas na nic, natož na oběd, překvapte ji, připravte jí ho doma a ráno vložte do její tašky. Ukážete tak, že vám na ní či na něm opravdu záleží.

10 prvotních signálů, podle kterých poznáte, že vám vztah vydrží

Vztahy a sex

5. Pusa na dobrou noc, ať se děje cokoli

Ať už máte za sebou den plný romantiky, nebo naopak velkou hádku, po které nemáte na usmíření ani náladu, zkuste na všechny spory zapomenout a dejte svému partnerovi pusu na dobrou noc. Uvidíte, že tímto gestem utvrdíte sebe i jeho, že se milujete, ať už se děje cokoli.

6. Vytvořte atmosféru

Dlouhé zimní noci přímo vybízejí k tomu, strávit je v pohodlí domova. Ozvláštněte svůj večer zapálením svíčky s příjemnou vůní, horkým kakaem nebo třeba skleničkou červeného a pusťte si s partnerem svoji oblíbenou hudbu nebo třeba film. Uvidíte, že i tyto maličkosti vám oběma zlepší náladu.

7. Postarejte se o děti

Ať už jde o společné dělání úkolů, přebalování, uspávání či cokoli jiného, nabídněte svému partnerovi, že se o vaše děti postaráte. A to i přesto, že by měl být na řadě on. Dopřejete mu tak alespoň pár minut, které bude moci věnovat jen sám sobě, což zajisté ocení.

Reklama

Související témata:

Související články

Pomalý, ale jistý zabiják vztahu? Kritika

Na světě neexistuje snad nikdo, kdo by o svém partnerovi dokázal stále tvrdit, že je dokonalý. Časem se totiž ve většině vztahů začnou projevovat drobné či...

Co dělat, když už vás partner nepřitahuje

V počáteční fázi vztahu bývá přitažlivost a sex na prvním místě. S léty se sice priority mění, ale přesto by intimní život měl hrát v tom partnerském důležitou...

Výběr článků

Načítám