Hlavní obsah

Sedm důkazů lásky, které vás nebudou stát ani korunu

Novinky, lin

Zapomeňte na drahé dárky, dovolené do tropických destinací a luxusní večeře. Láska není jen o přehnaných gestech a materialistických radostech. Naopak, jsou to maličkosti, na kterých záleží. Jak dokázat svému partnerovi, že vám na něm záleží i bez vytažení peněženky z kapsy?

Foto: Profimedia.cz

Dokažte své drahé polovičce svoji lásku pomocí malých gest s velkým významem.

Článek

1. Přivstaňte si a připravte snídani

Víte, že vaše drahá polovička má před sebou náročný den, nebo jí/mu ho jen zkrátka chcete zpříjemnit? Nařiďte si budík o pár desítek minut dříve a přichystejte k posteli župan, ranní kávu a něco dobrého k snědku.

2. Pište si láskyplné zprávy

Pokud stejně jako většina lidí trávíte většinu dní v práci bez přítomnosti svého partnera, pak se nestyďte a alespoň párkrát v týdnu mu v průběhu dne napište láskyplnou zprávu, že vám chybí nebo že se na něj večer těšíte. Uvidíte, že ho tím potěšíte, navíc prohloubíte váš vztah.

Čím muž ženu zaručeně potěší

Vztahy a sex

3. Domácí práce bez požádání

Asi většina žen s námi bude souhlasit, že nošení květin, bonboniér a jiných dárků je sice fajn, ale není nad to, když muž alespoň čas od času sám pomůže v domácnosti – bez toho, aby ho žena musela poprosit.

Vezměte proto do ruky vysavač, houbičku s jarem nebo třeba prachovku. Uvidíte, že to vaše partnerka ocení.

4. Masáž

Vidíte, že je vaše drahá polovička unavená, vystresovaná, smutná nebo jen zkrátka bez nálady? Pak jí nabídněte masáž zad nebo třeba chodidel. I krátká masážní pětiminutovka dokáže udělat divy a zlepšit den.

5. Staňte se součástí rodiny

Pro každého z nás má rodina jiný význam. Zatímco někdo se od ní drží dál, pro jiného je to stavební kámen života. Pokud cítíte, že váš partner spadá do druhé skupiny, pak se snažte s jeho rodinou navázat pohodový vztah a nabídněte všem členům pomoc, pokaždé když cítíte, že by ji ocenili.

Sedm nejčastějších chyb, kvůli kterým se nám rozpadají vztahy

Vztahy a sex

6. Na detailech záleží

V konverzaci je důležité věnovat pozornost maličkostem. Zeptejte se partnerky například na její oblíbený film a překvapte ji domácím promítáním s popcornem. Muži na oplátku uvařte jeho oblíbené jídlo nebo ho překvapte něčím jiným, o čem víte, že ho potěší.

7. A na gestech také

Ne nadarmo přední psychologové doporučují nepodceňovat sílu gest. Nezapomínejte na ně proto i vy a čas od času svého partnera jen tak pohlaďte po ruce, zabořte mu prsty do vlasů nebo ho láskyplně chyťte kolem pasu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám