Hlavní obsah

Podle čeho poznat, že do vztahu vkládáte víc než partner

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá žena tak nějak podvědomě doufá, že to, co do partnerského vztahu vloží, se jí bude ve stejném množství vracet zpět. Tedy že ji bude partner milovat stejnou měrou. Ne vždy to tak ale bývá. Podle čeho to poznat?

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Miluje mě doopravdy? To je otázka, kterou si nejednou ve vztahu položí snad každá žena. V počátcích, kdy je na prvním místě mnohdy vzájemná přitažlivost, a ta opravdová láska přichází až později, je taková otázka více než vhodná.

Lze podle něčeho poznat, že partner není zcela upřímný, i když už od počátku tvrdí, jak moc vás miluje? Podle odborníků existuje celá řada indicií.

Nepředstaví vás jako přítelkyni 

Vyrážíte spolu často do společnosti, s kamarády, rodinou a vždy vás představuje jako kamarádku, blízkou osobu, ale nikdy jako přítelkyni? Pak to s upřímností jeho citů asi nebude tak horké, popisuje jeden ze znaků server Yourtango.

Příznaky nešťastného manželství aneb Co vyřešit, aby vztah zcela nezkrachoval

Vztahy a sex

Toto je podle odborníků jedna z červených vlajek, která upozorňuje na to, že ve vztahu není vše zcela v pořádku - je možné, že se partner jen bojí vážného závazku, ale také vás možná opravdu nemiluje a jste jen kamarádka s výhodami.

Nemá rád vaše vtipy

Pokud vás má muž opravdu rád a chce vztah prohlubovat, alespoň zpočátku mu bude téměř vše, co děláte a říkáte, připadat roztomilé.

Pokud ale už od počátku dává najevo, že nemá rád některé vaše vlastnosti, nebo třeba styl humoru, asi vás doopravdy nemiluje - a nejspíš nikdy nebude.

Narážky na nedostupné ženy 

Lidské chování a způsoby vyjadřování naznačují mnohé. Pokud jste ve vztahu, nebo aspoň máte ten pocit, a váš partner neustále dokola omílá, že existují ženy, které jsou zcela mimo jeho ligu (míněno pro něj nedostupné), dává tím najevo mnohé.

Sedm způsobů, jak zvládnout rozpad nezdravého vztahu

Vztahy a sex

Zaprvé, že je slušně řečeno netaktní, a zadruhé, že vy mimo jeho ligu nejste, proto je s vámi. Leckterou ženu by to možná potěšilo, nebo by jí to i stačilo, ale pravda je taková, že by to nikdy stačit nemělo. Nikdy byste neměla být tou, se kterou se spokojí, protože nemůže mít některou jinou.

Nepozve vás na kamarádskou či rodinnou sešlost 

Vážný vztah, který chtějí oba partneři vzájemně budovat, je i o tom, že postupně zařazují svého vyvoleného do svého osobního života. Představují ho rodině, kamarádům, zvou ho na důležité životní akce.

Dvanáct varovných signálů, které odhalí toxického partnera

Vztahy a sex

Je pravda, že ne vždy vás partner hned v počátku vztahu pozve třeba na rodinnou sešlost, zvlášť pokud jde opravdu o něco důležitého, pokud tak ale neučiní ani po nějakém čase, případně vás nepředstaví ani svým kamarádům, je opět třeba zpozornět.

Hodnotí názory na váš vztah

Pokud se dva lidé skutečně milují, neměli by se starat o to, co si o jejich vztahu myslí někdo jiný. O to víc by jim do něj neměl nikdo mluvit.

Jestliže partner u každého vážnějšího vztahového rozhodnutí váhá, nebo dokonce hledá radu, jak postupovat, u někoho dalšího, není to dobré znamení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám