Hlavní obsah

Když v sexuálních fantaziích hraje hlavní roli tchyně

Novinky, das

Sexuální sny a fantazie lidem často pomáhají prožít něco, co ve skutečném životě není možné, nebo se alespoň zdá být nedosažitelné, a je jedno, zda jim v tom brání stud, nepraktičnost či společenské zábrany. Člověk tak může být šťastně ženat, přesto může snít o někom jiném, a to dokonce o své tchyni, zvlášť když je atraktivní a fajn, což se stalo i třicetiletému Davidovi.

Foto: Profimedia.cz

Touha po společensky nepřijatelném protějšku často probouzí mimořádně silný erotický náboj.

Článek

David je ženatý tři roky, a přestože je ve svém vztahu spokojený, v posledních měsících nemůže přestat myslet na svou tchyni. Podle jeho slov je to úžasná padesátnice, velmi podobná jeho ženě, ale mnohem krásnější.

Přestože se s manželkou milují téměř denně a sex s ní ho baví, jeho myšlenky a fantazie patří výhradně tchyni.

Top 10 mužských sexuálních fantazií

Vztahy a sex

Podle psychoterapeutky Pamely Stephenson Connollyové se nejedná o nic výjimečného. Zakázané ovoce je jednoduše velmi atraktivní, a to přestože může vyvolávat nejrůznější výčitky.

Touha po společensky nepřijatelném protějšku často probouzí mimořádně silný erotický náboj, který může způsobit až oslepující posedlost.

Ve většině případů za touto fantazií stojí touha po dobrodružství s někým, kdo má již dostatek sexuálních zkušeností, ale také vyzrálost, nezávislost, vedení či mateřská náruč, zvlášť pokud muž jako dítě nepocítil dostatečnou lásku od své matky.

Nejčastější ženské milostné fantazie

Vztahy a sex

Pokud zůstane jen u snění, je to v pořádku, protože sexuální fantazie k životu jednoduše patří. Problém by ale nastal v okamžiku, když by chtěl muž své sny zrealizovat.

Když tomu tak ale nebude, pak ve většině případů postačí si uvědomit, o jak marné touhy se jedná, co všechno mohou způsobit, a postupně začít své fantazie směrovat jiným směrem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám