Hlavní obsah

Ojedinělý orgasmus lze prožít v tělocvičně

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Londýnská tělocvična Gymbox nabízí speciální kurzy pod výmluvným názvem Cvičení soulože. Prý stačí jen několik návštěv a zákazníci poznají dosud neprobádané možnosti v oblasti sexu a orgasmu.

Článek

Pořadatelé tvrdí, že cvičením lze dosáhnout orgasmu, jaký lidé dosud nikdy nepoznali. Je prý k němu třeba tří nezbytných kroků. Návštěvníci musí nejprve zdokonalit sexuální techniky, zvýšit si sebedůvěru a vytrvalost.

"Prozatím jsme uskutečnili několik testovacích kursů a musím říct, že jsou naše výsledky více než výborné. Mnoho žen nám potvrdilo, že takový orgasmus, který měly po našich cvičeních, zažily poprvé v životě. Díky našim cvikům si zvýšily především výdrž," uvedl zakladatel kurzů Richard Hilton.  

Inspirace tantrou

Podle něj se stává velice často, že návštěvníci dosáhnou orgasmu ještě při cvičení v tělocvičně, které spojuje relaxační techniky s meditací a notnou dávkou fantazie.

"Mnoho zkušeností přebíráme z tantrického sexu. Každý týden se zaměřujeme na jeden aspekt milostných her. Radíme návštěvníkům kursu, jak si zmnohonásobnit orgasmus,jak dopomoci partnerovi k orgasmu bez ejakulace a jak si vůbec prodloužit sex," vysvětlil Hilton.

Reklama

Související články

Gymnastika, která zlepší zdraví i sex

Když těch pár cviků vidíte na videokazetě, ani se nechce věřit, že by mohly mít takové efekty. Ale mají. Gymnastika svalů pánevního dna dokáže pozoruhodné...

Výběr článků

Načítám