Hlavní obsah

Vítězkou světové soutěže Elite Model Look se stala Češka

Vítězkou 38. světového finále Elite Model Look se stala šestnáctiletá Amélie Konšelová z České republiky. O výsledcích informovala agentura Elite World Group. Amélie tak naváže na úspěchy dalších vítězek soutěže, jako jsou Linda Vojtová a Barbora Podzimková.

Foto: Elite Model Management Prague

Amélie Konšelová

Článek

Letošní plně virtuální událost představovala vyvrcholení celoročního hledání nových talentů z celého světa, do kterého se přihlásily desetitisíce adeptů. Do TOP 20 světového finále bylo vybráno 20 mladých talentů z 16 zemí světa ve třech kategoriích – modelka, model a digitální tvůrce.

Alex Hanus, vítěz českého národního finále Schwarzkopf Elite Model Look, se probojoval do TOP 5 mužů.

V třítýdenním digitálním soustředění si 20 národních finalistů prošlo mentoringem a digitálními výzvami. V rámci spolupráce s největšími talenty společnosti Elite se globálního soustředění zúčastnila také supermodelka a globální ředitelka vzdělávání pro Elite Model Look Coco Rocha.

Kromě Amélie Konšelové vyhrál v kategorii model roku devatenáctiletý ShiYi Zhang z Číny a třiadvacetiletá Sara Ras z Nizozemska získala prvenství v kategorii digitální tvůrce.

Foto: Elite Model Management Prague

Amélie Konšelová

„Přála jsem si v této soutěži uspět, ale do poslední chvíle by mě nenapadlo, že se to skutečně stane. Poznala jsem díky online světovému finále spoustu příjemných lidí z nejrůznějších států z celého světa, kteří se v modelingu pohybují, a o to víc si této výhry vážím,“ svěřila se Amélie Konšelová.

Ředitel soutěže pro Českou a Slovenskou republiku Saša Jány neskrývá své nadšení: „Amélie navázala na úspěchy světových vítězek z České republiky, kterými byly Linda Vojtová, Denisa Dvořáková, Eva Klímková, Barbora Podzimková a Jana Tvrdíková. Česká republika se tak stala historicky nejúspěšnější zemí největšího projektu hledání nových tváří na světě, do kterého se ročně ve světě přihlásí více než 400 000 mladých lidí.“

Foto: Elite Model Management Prague

Amélie Konšelová

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám