Hlavní obsah

Těhotenská móda podle zpěvačky Rihanny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doby, kdy se nastávající maminky schovávaly do obřích halen a šatů, jsou nenávratně pryč. Bříško už není předmětem schovávání, ale naopak ukazování. Alespoň tak to vnímá zpěvačka Rihanna. Inspirujte se jejím hvězdným stylem.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Rihanna

Článek

Na konci roku 2021 svět obletěla zpráva, že zpěvačka Rihanna čeká se svým partnerem rapperem A$AP Rocky své první dítě.

„Když jsem to zjistila, nevěřila jsem, že je to skutečné. Nechcete se příliš rychle nadchnout, i když jsou to skvělé zprávy, chcete nejprve vědět, jak to půjde. Jsem tak šťastná, že jsme konečně ve fázi, kdy to můžeme slavit se všemi,“ svěřila se přímo na červeném koberci během akce své firmy Fenty Beauty.

V rozhovoru pro magazín Vogue navíc potvrdila, že její těhotenství nebylo plánované a že nikdy, za žádnou cenu, si na sebe neobleče mateřské šaty.

A že se nejednalo o žádný planý výrok, dokazuje její současný styl, který se navzdory pokročilému stádiu těhotenství nese ve znamení crop topů, minisukní, průhledných halenek či košilek, flitrů a vysokých podpatků.

Rihanna se zkrátka ve svém těle cítí dobře a její odvážné oblečení to dokazuje. Ostatně rostou bříško je symbolem života a nových začátků, tak proč na něj neupozornit?

Prohlédněte si nejnovější outfity zpěvačky Rihanny v naší galerii.

Anketa

Troufla byste si na podobné oblečení během těhotenství?
Ano, proč se schovávat
6,9 %
Spíše příležitostně
4,2 %
Ne, nelíbí se mi to
88,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1562 čtenářů.

Reklama

Související články

Základ jarního šatníku: Barevné halenky

Obchody už hrají všemi barvami a vy jste se rozhodla, že svůj jarní šatník oživíte něčím novým? Vsaďte na květovanou halenku, která nezruinuje váš rozpočet,...

Výběr článků

Načítám