Hlavní obsah

Vévodkyně Kate v Karibiku: Stylová za každé situace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vévodkyně Kate a britský princ William vyrazili na diplomatickou misi do Karibiku. Ačkoliv cestu doprovázejí protesty domorodých obyvatel, Kate své státnické úkoly i tak plní s grácií. Podívejte se, jak jí to slušelo v džungli i na slavnostní recepci.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate v Karibiku

Článek

William a Kate přistáli v sobotu v Belize a zahájili tak oficiální cestu po několika zemích Karibiku. Kate si do letadla oblékla vypasovaný modrý slušivý kostýmek.

Šperky, kterými modře laděný outfit doplnila, byly podle Daily Mailu ze safírové kolekce, kterou dostala princezna Diana jako svatební dar od korunního prince Fahda ze Saúdské Arábie.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate na letišti

Později se Kate objevila mezi místními v krásných letních šatech v barvách vlajky Belize. Oblékla si šaty americké značky Tory Burch za 15 tisíc, které doplnila velmi výraznými modrými náušnicemi francouzské značky Sézane za zhruba 1200 korun.

Nezapomněla si vzít i něco z britské módní kolekce, a to kabelku, kterou navrhla Anya Hindmarchová a Kate ji vynesla už v roce 2011.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate v šatech Tory Burch

Třetí den své návštěvy Karibiku toho stihli vévodkyně Kate a princ William opravdu hodně. V Belize sledovali výcvik armády a navštívili archeologické naleziště.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate a princ William

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate a princ William

Večer se pak účastnili recepce u příležitosti platinového jubilea usednutí královny Alžběty II. na trůn. Kate vynesla růžovou třpytivou róbu od britské značky The Vampire's Wife v hodnotě 73 tisíc korun, kterou navrhla Susie Cave, manželka proslulého rockera Nicka Cavea.

Vévodkyně Kate slaví 40. narozeniny s novými portréty, popřála jí i královna

Koktejl

Šaty byly ušity speciálně pro tuto příležitost. Vévodkyně je fanynkou práce Susie Cave, její model vynesla například během třídenního pobytu v Dublinu v březnu 2020.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate v šatech od značky The Vampire's Wife.

Dokonalé modely ale doprovází i odvrácená stránka celé diplomatické mise, a to protesty domorodých obyvatel, kvůli kterým musel královský pár již zrušit jeden z bodů programu, návštěvu kakaové plantáže v obci Indian Creek.

Reklama

Související témata:

Související články

Móda ze summitu G7

V pátek 11. června začal ve Velké Británii třídenní summit skupiny velkých světových ekonomik G7. Na místo se sjeli nejen významní představitelé členských...

Podzimní móda podle vévodkyně Kate

Do britské královské rodiny se sice přivdala, ale každým dnem dokazuje, že se s modrou krví narodila. Módní styl vévodkyně Kate inspiruje miliony žen po celém...

Výběr článků

Načítám