Hlavní obsah

Základ jarního šatníku: Barevné halenky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obchody už hrají všemi barvami a vy jste se rozhodla, že svůj jarní šatník oživíte něčím novým? Vsaďte na květovanou halenku, která nezruinuje váš rozpočet, ale přesto udělá velkou parádu.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, s.Oliver

Článek

Halenky a košile by měly tvořit základ dámského šatníku. Oba typy vršků se totiž jednoduše kombinují, navíc působí sofistikovaně a žensky. Letos se navíc s nimi doslova roztrhl pytel.

Barevné halenky najdete na každém rohu a vybere si tak každá z nás. Klasikou jsou květované modely, které vypadají skvěle například v kombinaci s denimem a baloňákem.

Foto: archiv firem

Zleva halenky: Levi's, 1799 Kč. s.Oliver, 999 Kč. s.Oliver, 1399 Kč. s.Oliver, 999 Kč. C&A, orientační cena 600 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva: Halenka, Lindex, 799 Kč. Tunika, Lindex, 999 Kč. Zelená halenka, &Other Stories, orientační cena 1800 Kč. Krémová košile, F&F, 449 Kč

Drobné kvítky podpoří romantický look, ty větší jsou zase více efektní. Jejich jedinou nevýhodou ale je, že mají tendenci postavu rozšiřovat. Hodí se proto zejména pro drobnější dámy.

Foto: archiv firmy

Košile, Lindex, 899 Kč

Vybírat můžete mezi velkým množstvím stylů. Trendy jsou výrazné balónové rukávy, i zde je ale potřeba pamatovat na to, že přidávají na objemu.

Naopak velmi lichotivou variantou jsou splývavé modely z hedvábí, které se dají i pohodlně zakasat do sukně s vysokým pasem.

Přehlídka večerních rób od návrhářky Pamelly Rolandové

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Halenka, s.Oliver, 1399 Kč. Oranžová halenka, &Other Stories, orientační cena 2200 Kč. Halenka, Lindex, 599 Kč. Žebrované šaty, Lindex, 1499 Kč. Krátká halenka, Levi's, 1999 Kč

Foto: archiv firem

Zleva halenky: Cellbes, 899 Kč. Cellbes, 899 Kč. Lindex, 899 Kč. s.Oliver, 1999 Kč

Dámy, které chtějí schovat silnější hýždě a stehna, mohou zvolit tuniku ve výrazné barvě se stahováním pod prsy. Skvěle vypadají také halenky s nízkým stojáčkem, které se hodí zejména do kanceláře.

Foto: archiv firmy

Košile, s.Oliver, 1399 Kč

První jarní den přináší rovnodennost a oficiální konec zimy

Domácí

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Jaké trendy budou vládnout letošnímu jaru

Také už se nemůžete dočkat března? Jaro už visí ve vzduchu, je tak nejvyšší čas porozhlédnout se po tom, jaké trendy budou vévodit nadcházející sezoně. Jaké...

Výběr článků

Načítám