Hlavní obsah

Podzimní streetstyle z New Yorku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od středy 8. do neděle 12. září probíhal v americkém New Yorku tamější týden módy. Akce láká každoročně velké množství milovníků nových trendů z celého světa. V jakých outfitech vyrazily blogerky, nákupčí, redaktorky či stylistky na přehlídky známých značek u příležitosti představení kolekcí na období jaro/léto 2022?

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z New Yorku.

Článek

New York je pulzující metropole, která nikdy nespí. Zároveň je to ale také město plné zajímavých lidí, uměleckých galerií a unikátní architektury. Není proto divu, že si jej pořadatelé týdnů módy vybrali jako svou první zastávku.

Letošnímu streetstylu dominovala zejména nadčasová elegance v kombinaci s aktuálními módními trendy. K vidění byly nejčastěji klasické siluety. Béžové a černé baloňáky, klasické kostýmy oživené barevnými halenkami a topy a cigaretové kalhoty.

Jaké trendy budou vládnout letošnímu podzimu

Styl

Ve většině případů ale platilo, že o co jednodušší outfity, o to nápaditější doplňky. Jednoduché siluety proto doplňovaly velké řetězy, ať už kolem krku, nebo místo popruhů kabelek, či boty, které by se daly přirovnat k uměleckým dílům.

Mnoho žen také vyneslo kabelku značky Telfar. Tato populární značka uvádí kolekce v drobných edicích (tzv. drops), které jsou pokaždé bleskurychle vyprodány. Mít svůj kousek tedy znamená nejen to, že sledujete módní trendy, ale máte také vynikající postřeh.

Přicházející podzim ovlivnil i barevnou paletu, které dominovaly neutrální tóny v čele s černou, šedou a béžovou doplněné kontrastními barvami. V praxi to pak vypadalo tak, že návštěvnice týdne módy často vsadily na monochromatický outfit, který rozbily pomocí výrazných bot či kabelky.

Reklama

Související články

Užijte si babí léto v romantických šatech

Léto už se pomalu, ale jistě blíží ke konci. Vy ale nemusíte smutnit. Jeho atmosféru si můžete dopřát po celý rok, alespoň v podobě oblečení. Pořiďte si...

Jaké trendy budou vládnout letošnímu podzimu

Léto sice ještě nekončí, ale v regálech obchodů už dávno panuje podzimní zboží. Začněte proto pomalu odkládat letní šaty na dno skříně a podívejte se na první...

Výběr článků

Načítám