Hlavní obsah

Američanka je posedlá vévodkyní Kate. Nosí stejné oblečení jako členka královské rodiny

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seznamte se s Američankou Mallory Johnson Bowlingovou, samozvanou největší fanynkou britské vévodkyně Kate z Cambridge, především co se týče módy. Její šatník totiž obsahuje pouze stejné kousky, které nosí právě vévodkyně Kate, nebo nanejvýš její sestra Pippa Matthewsová (rozená Middletonová) či švagrová Meghan, vévodkyně ze Sussexu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Fanynka vévodkyně Kate se obléká jako onaVideo: Reuters

 
Článek

Jednatřicetiletá Američanka Mallory Johnson Bowlingová tvrdí, že ji královská rodina fascinovala již od malička. Její záliba se ještě více umocnila poté, co její vysokou školu navštívila královna Alžběta II. v roce 2007 a následně pak, když princ William požádal svou přítelkyni Kate Middletonovou o ruku.

„Byla jsem z toho nadšená, protože to znělo jako pohádka. Obyčejná dívka ze střední třídy se stala princeznou. Samozřejmě, že to mnou také rezonovalo, protože jsem v té době ještě dospívala. Začala jsem se proto o jejich příběh zajímat více do hloubky a s tím souviselo i to, že jsem začala sledovat, co Kate nosí do společnosti,“ říká Bowlingová pro agenturu Reuters.

Foto: Danny Lawson, ČTK/AP

Pippa Middletonová.

Styl vévodkyně ji uchvátil natolik, že se rozhodla pro kompletní proměnu svého šatníku.

„Pokaždé, když se mi líbí něco, co má vévodkyně na sobě, snažím se to dohledat. Následně zkouším pátrat po různých stránkách a second handech, abych daný kousek našla za co nejlepší možnou cenu. Líbí se mi i to, co nosí Meghan, vévodkyně ze Sussexu.

Foto: Pool New, Reuters

Princ Harry s manželkou Meghan během únorové návštěvy Maroka.

Její garderoba je ale mnohem nákladnější, tudíž si většinu věcí nemohu dovolit. Dala jsem si limit, že žádný kousek oblečení nesmí překročit hranici 250 dolarů (zhruba 5800 Kč),“ říká Bowlingová, která má v současnosti ve svém šatníku přes dvě stě padesát kousků inspirovaných oblečením nejen vévodkyně Kate, ale také její sestry Pippy a švagrové, vévodkyně Meghan ze Sussexu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Šatník vévodkyně Kate v roce 2018

Vévodkyně z Cambridge Kate je považována za jednu z největších módních ikon britské královské rodiny. I přesto, že jí letos na paty šlape Meghan, vévodkyně ze...

Výběr článků

Načítám