Hlavní obsah

Šatník vévodkyně Kate v roce 2018

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vévodkyně z Cambridge Kate je považována za jednu z největších módních ikon britské královské rodiny. I přesto, že jí letos na paty šlape Meghan, vévodkyně ze Sussexu, na ni fanoušci nedají dopustit. Není divu, Kate vládne nejen sympatiemi, ale také módním stylem, který je vždy elegantní, nadčasový a nechybí mu nápad. Navíc se stejně jako královna Alžběta II. nebojí barev.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate

Článek

Šestatřicetiletá vévodkyně Kate má za sebou náročný rok. Kromě příprav svatby svého švagra prince Harryho stihla porodit již svého třetího potomka, prince Louise, a obejít spoustu nejen dobročinných a společenských akcí.

Navzdory těhotenství se její módní styl nijak nezměnil, to samé platí i o její velmi štíhlé postavě. Jejímu šatníku dominují vypasované kostýmky, obepínající šaty a pestrobarevné kabáty, které nápadně připomínají ty, které nosí i mistryně barev královna Alžběta II. [celá zpráva]

Kromě nákladných rób a designérských modelů často obléká i kousky z konfekce, které si může dovolit téměř každá žena jejího věku, a proto jsou také často ihned vyprodané.

Kromě perfektně zvoleného šatníku Kate proslula i precizní foukanou od své dvorní kadeřnice Amandy Cook Turnerové a dokonalým make-upem, který si dělá ráda sama. Podívejte se na to, co nosila v roce 2018 a inspirujte se její vkusem, smyslem pro ženskost a nefalšovanou eleganci.

Foto: Profimedia.cz

Růžový kabát skvěle koresponduje s hnědými kadeřemi.

Foto: Profimedia.cz

Kohoutí stopa je nadčasový vzor.

Foto: Profimedia.cz

Výrazná barva šatů Kate sluší.

Foto: Profimedia.cz

Další výrazný kousek ze skříně vévodkyně

Foto: Profimedia.cz

Tmavě modrý kabát je stejně variabilní jako černý, ale zdaleka není tak nudný.

Foto: Profimedia.cz

Jednoduchý propínací svetřík Kate ozvláštnila tartanovou sukní.

Foto: Profimedia.cz

Vínový komplet s krátkou sukní nechává vyniknout jejím štíhlým nohám.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Jaké modely vynesla vévodkyně Kate v roce 2017

Vévodkyně z Cambridge Kate je jednou ze současných módních ikon. Svědčí o tom i fakt, že cokoli si na sebe oblékne, to je hned druhý den v obchodech beznadějně...

Pippa, sestra vévodkyně Kate, porodila

Pippa Matthewsová (rozená Middletonová) přivedla na svět chlapce. Novopečená matka i dítě jsou v pořádku, oznámil to mluvčí rodiny. Pippa je sestrou vévodkyně...

Výběr článků

Načítám