Hlavní obsah

Těhotná snoubenka britského premiéra onemocněla stejně jako on covidem-19

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaatřicetiletá těhotná snoubenka britského premiéra Borise Johnsona v sobotu přiznala na sociální síti, že se nakazila koronavirem a už týden leží doma s příznaky Covid-19. Johnson se léčí v izolaci ve svém sídle na Downing Street a v pátek přiznal, že má stále ještě teplotu.

Foto: Toby Melville, Reuters

Britský premiér Boris Johnson se svou partnerkou Carrie Symondsovou

Článek

Carrie Symondsová napsala na svém twitterovém účtu, že měla všechny hlavní příznaky nemoci a nebyla testována. „Teď se už cítím lépe”, uvedla.

„Být těhotnou a onemocnět covidem-19 je samozřejmě znepokojivé. Chci poradit všem těhotným ženám, aby se ve vlastním zájmu řídily všemi předpisy, což uklidnilo i mě”, dodala.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Těhotné ženy jsou v Británii vedeny jako zvlášť zranitelná skupina lidí.

Johnson, který je stále ještě v rozvodovém řízení se svou stávající manželkou, má ze svých předchozích vztahů se třemi ženami asi pět dětí. Jejich přesný počet dosud nesdělil.

Reklama

Související články

Boris Johnson čeká s přítelkyní dítě

Přítelkyně britského premiéra Borise Johnsona Carrie Symondsová je těhotná. Dítě by se mělo narodit na počátku léta. Uvedl to mluvčí páru, a dodal, že premiér...

Výběr článků

Načítám