Hlavní obsah

Nezabíjel jsem, brání se německý učitel podezřelý z kanibalismu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

V ostře sledovaném procesu s berlínským „kanibalem” nastal zlom, píše server týdeníku Focus. Obviněný dvaačtyřicetiletý muž, profesí učitel matematiky a chemie, prolomil mlčení a začal se bránit. Obvinění kategoricky popřel.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Učitel je obviněn, že v září 2020 ve svém berlínském bytě zabil 43letého muže a část jeho mrtvoly snědl. Pachatel se měl s obětí, mechanikem Stefanem T., poznat na seznamovacím portálu.

Oba muži si spolu vyměnili nejen chaty plné sexuálních fantazií, ale diskutovali i nad tématem kanibalismu.

Stefan T. měl krátce před půlnocí 5. září 2020 opustit svůj byt a od té chvíle ho nikdo neviděl. Sousedé ho později nahlásili jako nezvěstného.

Z ilegálního chirurga se vyklubal kanibal

Zahraniční

Oba muži se měli o pár hodin později setkat v učitelově bytě v berlínské čtvrti Pankow. „Nezabil jsem ho,“ prohlásil u berlínského soudu obviněný.

Stefan T. měl k učiteli dorazit po půlnoci a podle jeho slov byl již opilý. S sebou přinesl drogy.

Nabízel je i obžalovanému, ale ten si je podle svých slov nevzal kvůli tomu, že byl Stefan T. opilý. Ten si je prý ale dal.

Oba muži spolu měli intimní styk a poté mu obžalovaný učitel nabídl, aby u něj v bytě přespal na gauči. On prý odešel do jiného pokoje.

Ráno údajně našel Stefana K. v obývacím pokoji mrtvého. „Ležel na gauči, vypadalo to, jako by se vsedě převrhl na bok,“ popsal učitel.

V Mexiku dopadli kanibala. V jeho domě našli pozůstatky devíti ženských těl

Zahraniční

Údajně se ho pokusil oživit, ale bez úspěchu. Přemýšlel o tom, že by zavolal záchranku nebo policii. Vysvětlil však, proč to neudělal.

„Bylo mi jasné, že by vyšlo najevo, že jsem homosexuál; nemluvě o chatu, z něhož by se zjistily sexuální fantazie,“ řekl. Učitel podle svých slov navíc pochází z přísně katolické rodiny.

Rozhodl se tělo ve svém bytě ve vaně rozřezat a jednotlivé části pohodit na různých místech ve městě. Případ vyšel najevo až loni v listopadu, když se nalezly v parku na severu Berlína kosti oběti.

V učitelově bytě policie nalezla nejen stopy krve, řeznické nože či pilku na kosti, ale také návod na výrobu knockoutových kapek, kastraci či usmrcení člověka.

Na stopu učitele se vyšetřovatelé dostali díky taxikáři, který jim poskytl informace o místě, kde pohřešovaného Stefana T. viděl naposledy.

Reklama

Výběr článků

Načítám