Hlavní obsah

Z ilegálního chirurga se vyklubal kanibal

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

V zapadlém oklahomském okrese Le Flore byli minulý čtvrtek zatčeni třiapadesátiletý Bob Lee Allen a dvaačtyřicetiletý Thomas Evans Gates za to, že na chatě uprostřed lesů chirurgicky odstranili genitálie osmadvacetiletému muži z Virginie. Podle vyjádření úřadů muž podstoupil zákrok dobrovolně, nečekal však, že Allen se rozhodne jeho penis sníst.

Foto: Le Flore County Sheriffs Office

Bob Lee Allen (vlevo) a Thomas Evans Gates

Článek

O šokujícím případu informoval místní server Oklahoman s odkazem na vyjádření šerifa okresu Le Flore Rodney Derryberryho. „S něčím takovým jsem se nesetkal za celou svou kariéru. Je to hraniční typ chování. Vím, že krajem jdou nějaké zvěsti, ale žádné nebezpečí veřejnosti nehrozí,“ uvedl šerif s tím, že rozhodně nejde o činnost nějaké sekty.

Podle výpovědi oběti, která nebyla jmenována, se trojice seznámila přes stránky Eunuch Maker. Na ty je nutné se registrovat a setkávají se zde příznivci různých tělních modifikací, zejména pak muži, kteří sní o odstranění svých genitálií.

Allen s Evansem přislíbili muži kastraci zadarmo a ten souhlasil. Muž se přepravil letecky z Virginie do Dallasu, kde ho Allen s Gatesem vyzvedli a autem dopravili do chaty na jihovýchodě Oklahomy. Následující události vycházejí už jen z výpovědi oběti.

Během operace byl muž při vědomí

Allen po příjezdu na chatu muži vysvětlil, že s Gatesem mají 15 let zkušeností v odstraňování genitálií a že si vše budou pro vlastní potřebu natáčet.

Samotná operace proběhla v pondělí 12. října na přikrytém stole v hlavní místnosti chaty. Trvala dvě hodiny, muž byl celou dobu při vědomí, dvojice mu pouze umrtvila „místa, která byla zapotřebí“.

Operoval Allen, Gates mu pouze asistoval. Krátce po operaci Allen muži oznámil, že je kanibal a chystá se jeho genitálie sníst. Celou dobu se podle oběti smál. Navíc mu měl mimo jiné sdělit, že „jednou operoval nějakého šílence, jehož po operaci nezašil a jeho tělo pohodil v lese“ a také, že „čeká dalších šest klientů na tu samou operaci“. Následně se muži svěřil, že si orgány nechává v mrazáku a ukázal mu je alespoň na snímcích ve svém telefonu.

Kanibal se doznal ke svým činům se slovy, že už mu lidské maso nechutná

Svět

Druhý den se zdravotní stav oběti zhoršil, muž začal po operaci krvácet. Allen se rozhodl vzít ho do nemocnice. „Žádná márnice, žádná pohotovost,“ varoval muže s tím, že pokud zemře nebo upadne do bezvědomí, pohodí jeho tělo v lese.

„Jakmile se dostaneš do nemocnice, řekneš jim, že sis to udělal sám,“ instruoval Allen oběť.

Podezřelý sáček v ložnici

Pak už události nabraly rychlý spád. Muž v nemocnici oznámil personálu, že ho zmrzačili Allen s Gatesem a „plánovali jeho genitálie sníst a pokusili se ho přimět, aby své genitálie snědl rovněž“.

Nemocnice 14. října oznámila případ šerifovi, jehož úřad se pustil do vyšetřování. O den později byla dvojice kanibalů zatčena v nemocnici, když se vydala oběť navštívit.

Dvanáctiletá ruská školačka a její přítel zavraždili a snědli muže

Evropa

Během prohlídky chaty objevili policisté v malém mrazáku v ložnici plastový sáček s něčím, co „připomínalo varlata“.

Případ se dál vyšetřuje, muži byli obviněni ze spolčení za účelem provedení nezákonné operace, nezákonné operace, zmrzačení, napadení a napadení nebezpečnou zbraní. Dále z nezákonného držení léčiv a z přestupku nepohřbení amputované části těla.

Reklama

Výběr článků

Načítám