Hlavní obsah

Bál jsem se, že se Meghan zhroutí, vysvětlil Harry nečekané rozhodnutí odejít „do civilu”

Meghan byla na pokraji nervového zhroucení, proto Harry jednal tak rychle a vydal prohlášení o tom, že se chtějí osamostatnit, napsal deník The Sun s odkazem na přátele prominentního páru. Bývalá herečka Meghan Markleová získala sňatkem s vnukem britské panovnice princem Harrym titul vévodkyně ze Sussexu a automatickou příslušnost ke královské rodině, na život ve Velké Británii si ale podle přátel nikdy nezvykla.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dům, ve kterém měli pobývat Harry s Meghan při návštěvě KanadyVideo: Reuters

 
Článek

Odjezd do Kanady je útěk od „otravného“ života ve Velké Británii, měla Meghan říci svým přátelům podle deníku The Sun. Harry ví, že si jeho žena ve Spojeném království nezvykla. „Chce, aby byla šťastná,“ řekl deníku jeden zdroj z okruhu prominentního páru.

„Harry věděl, že musí jednat rychle,“ říká další zdroj. „Bál se, že Meghan by se mohla zhroutit, kdyby zůstala v Británii příliš dlouho,“ dodal.

To byl také důvod, proč jednali tak rychle. „Proto bylo prohlášení o osamostatnění se a odluce od panovnické rodiny vydáno v takovém spěchu,“ dodal další zdroj.

Foto: John Stillwell, ČTK/AP

Meghan, vévodkyně ze Sussexu (zleva), princ Harry a královna Alžběta.

Nevyrovnanost Meghan ale dělá starosti královně Alžbětě II. Obává se, aby Harryho manželka neposkytla médiím „rozhovor bez jakýchkoliv tabu“, zvláště když nebude spokojená s výsledkem pondělního jednání, které královna svolala, napsal deník The Mirror.

Královna Alžběta II. si pozvala Harryho na kobereček

Zahraniční

Deník The Sun dokonce píše, že případný rozhovor, který by Meghan mohla poskytnout médiím, může být jakýmsi nátlakem či pákou, aby dostala panovnici tam, kam chce. Přítelkyní Meghan je hvězda talkshow Oprah Winfreyeová, která by vévodkyni mohla poskytnout prostor pro její vystoupení.

Foto: Martin Havelka, Novinky

Pořadí dědiců trůnu ve spojeném království

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám