Hlavní obsah

V americkém státě Virginie se srazilo 69 aut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přesně 69 aut se srazilo v neděli ráno na mostě poblíž města Williamsburg, které leží asi 200 kilometrů jižně od Washingtonu v americkém státě Virginie. Zraněno bylo 51 lidí, z nichž někteří jsou v kritickém stavu, napsal list Süddeutsche Zeitung s odvoláním na informace místní policie.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V americkém státě Virginie se srazilo 69 aut Video: Reuters

 
Článek

Přesná příčina nehody se vyšetřuje, velkou roli ale hrálo počasí. V oblasti byla hustá mlha a silnice byla velmi zledovatělá.

„Jeli jsme do práce, každý se svým autem. Najednou jsem viděl auta naskládaná na sebe,“ uvedl Ivan Levy. Podařilo se mu srážce vyhnout, ale jeho manželka měla smůlu a do kolony aut také nabourala. „Bylo to děsné, ale měla jsem štěstí,“ uvedla Alena Levy. Skončila sice v nemocnici, ale jen s lehkým zraněním.

Informace o obětech nehody se nepotvrdily, ovšem hasičům trvalo hodiny, než se podařilo následky hromadné srážky odstranit a místo opět zprůjezdnit

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám