Hlavní obsah

Tělo pohřešované hvězdy muzikálového seriálu se možná nikdy nenajde, připustila policie

Novinky, nčs

Tělo pravděpodobně utonulé herečky Nayi Riverové se nikdy nemusí objevit. Připustila to policie, která po hvězdě muzikálového seriálu Glee zatím neúspěšně pátrá. Riverová byla naposledy spatřena ve středu odpoledne, když si půjčila loď na jezeru Piru v Kalifornii.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Hvězda seriálu Glee Naya Rivera je nezvěstnáVideo: Reuters

 
Článek

Herečka se vydala na jezero společně se svým čtyřletým synem, který byl objeven na lodi bez doprovodu svojí matky. Ta se podle policie s největší pravděpodobností utopila. Ve čtvrtek byly zveřejněny záběry z bezpečnostních kamer, kdy je vidět, jak pronajatá loď míří od břehu.

Okamžitě byla zahájena rozsáhlá pátrací akce, která však zatím nepřinesla výsledky. Police připustila, že nemusí skončit úspěšně.

„Pokud se tělo pod vodou do něčeho zamotá, nemusí se už nikdy objevit,“ uvedl seržant Kevin Donoghue.

Foto: Profimedia.cz

Do pátrání se zapojil i vrtulník.

„Momentálně toho s jistotou nemůžeme moc říct. Po tělu pátráme ze všech sil, do akce jsme nasadili to nejlepší vybavení, které máme, a prohledáváme s ním jezero. Uděláme všechno pro to, abychom tělo našli,“ uvedl Donoghue.

33letá hvězda nejznámějšího muzikálového seriálu se zřejmě utopila

Kultura

Pátrací akce byla na noc přerušena a v pátek ráno opět pokračovala. Jezero je během pátrání kompletně uzavřeno. Hloubka jezera se různí, v některých místech ale dosahuje až 18 metrů.

Pátrání komplikuje špatná viditelnost, stejně jako třeba kmeny stromů pod hladinou, doplnila policie. Ta rovněž mluvila se čtyřletým synem herečky. Podle něj si šli s maminkou zaplavat, ona už se ale nevynořila.

Třiatřicetiletá herečka Naya Riverová se proslavila zejména svou rolí v legendárním muzikálovém seriálu Glee, kde ztvárnila postavu chladnokrevné a zlé roztleskávačky Santany Lopezové. Seriál byl vysílán od roku 2009 do roku 2015, získal řadu ocenění a stal se odrazovým můstkem kariéry pro řadu zpěváků i herců.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám