Hlavní obsah

33letá hvězda nejznámějšího muzikálového seriálu se zřejmě utopila

Novinky, tcs

Od středečního odpoledne úřady pátrají po třiatřicetileté herečce Naye Riverové, která si vyrazila na projížďku ve člunu se svým čtyřletým synem. Člun byl nalezen uprostřed jezera po třech hodinách, byl v něm však pouze čtyřletý chlapec. Jedna z hvězd seriálu Glee pravděpodobně utonula.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Naya Riverová

Článek

Naya Riverová byla naposledy spatřena ve středu odpoledne, když si půjčila loď na jezeru Piru v Kalifornii. Herečka se na projížďku vydala se svým čtyřletým synem, po smluvené hodině se však nevrátila.

Zhruba po třech hodinách potkal člun uprostřed jezera muž na jiném pronajatém plavidle. Ve člunu spal čtyřletý syn Josey. Na sobě měl záchrannou vestu, další vesta určená pro dospělého byla nalezena na dně člunu.

Foto: Profimedia.cz

Člun, ve kterém si herečka vyrazila se synem na jezero.

Chlapec měl dle vyjádření kapitána Erica Buschowa úřadu šerifa okresu Ventura policistům sdělit, že si společně s maminkou šli zaplavat, ona však už nevyplavala. Co přesně se stalo, však zůstává nejasné, neboť, jak uvedli policisté, výslech čtyřletého dítěte je poměrně obtížný.

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

Rozsáhlá pátrací akce zatím nepřinesla výsledky.

Ve čtvrtek ráno byla opět obnovena pátrací akce, potápěči prohledávají místo, kde byl člun nalezen. „Je to velká vodní nádrž, je hluboká a mohlo se tam stát mnoho věcí. Neznáme doposud všechny okolnosti,“ uvedl Buschow. Policisté však předpokládají, že herečka utonula, a případ vyšetřují jako tragické neštěstí.

Herečka Naya Riverová se proslavila zejména svou rolí v legendárním muzikálovém seriálu Glee, kde ztvárnila postavu chladnokrevné a zlé roztleskávačky Santany Lopezové. Seriál byl vysílán od roku 2009 do roku 2015, získal řadu ocenění a stal se odrazovým můstkem kariéry pro řadu zpěváků i herců.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám