Hlavní obsah

Melanie Trumpová si prý vymohla změnu manželské smlouvy v zájmu syna

Právo, roš

Když Donald Trump v lednu 2017 složil prezidentskou přísahu, trvalo pět měsíců, než se za ním do Bílého domu z New Yorku přestěhovala manželka Melanie. Důvodem bylo, že chtěla jednak vydýchat aféry kolem jeho eskapád s jinými ženami, jednak doplnit předmanželskou smlouvu, jež by i jejich synovi Barronovi zaručila podíl na rodinném byznysu.

Foto: Leah Millis, Reuters

Americký prezident Donald Trump s manželkou Melanií

Článek

V knize Umění její dohody: nevyřčený příběh Melanie Trumpové to píše Mary Jordanová, reportérka listu The Washington Post, a to na základě více než stovky rozhovorů s lidmi, kteří znají nynější první dámu USA od dětství ve Slovinsku až po léta v Bílém domě.

Trump se lidem s rouškami posmívá. Melanie ji nosí, ale tajně

Amerika

„Chtěla písemný doklad, že pokud jde o finanční příležitosti a dědictví, bude se s Barronem zacházet stejně jako s Trumpovými nejstaršími dětmi,“ napsala Jordanová. Melanie oficiálně zdůvodňovala své zdržení v New Yorku dokončením synova školního roku.

CNN připomněla, že Trump se v roce 1997 v rozhovoru s moderátorem Larrym Kingem vyznal z toho, že v zájmu ochrany majetku je velkým příznivcem předmanželských smluv, i když je označil jako „nepříjemné, strašné dokumenty“.

Prohlédněte si, jak vypadají na zakázku vyrobené židle pro Melanii Trumpovou

Tipy a trendy

Reklama

Výběr článků

Načítám