Hlavní obsah

Zpěvák Martin Šafařík uspořádá benefiční online koncert na podporu zaplavených obcí na Uničovsku

Novinky, Milan Papežík

Přes Uničov se přehnala blesková povodeň, a to se nepřímo dotklo i zpěváka a finalisty SuperStar Martina Šafaříka. Na pomoc zaplaveným obcím dnes od 20:00 hodin uspořádá online koncert.

Foto: Archiv Martina Šafaříka

Martin Šafařík se rozhodl pomoct zaplaveným oblastem

Článek

„Uničov prožívá opravdu nelehké chvíle. Napřed nás věznil koronavirus, teď povodně. Jako by toho nebylo málo,” zoufá si zpěvák. Blesková povodeň vzala například domov jedné jeho známé. „Rozhodl jsem se, že těm lidem aspoň trochu pomůžu, a tak dnes, tedy 9. června, od 20:00 hodin uspořádám na svém Facebooku benefiční online koncert, na jehož základě může veřejnost obcím postiženým povodní přispět libovolnou finanční částkou. Využit pro to bude transparentní účet města Uničov, které se do celé akce zapojilo,” vysvětluje.

Na svém instagramovém profilu dokonce zveřejnil fotky, jak to vypadalo v samotném Uničově. Situace v okolních obcích však byla o poznání horší.

Během karantény natočil Martin videoklip k písni Scházíš, kdy mu chyběli jeho blízcí, se kterými se nemohl vidět. Píseň byla původně o rozchodu, ale jak sám přiznává, text se neskutečně hodil na dobu karantény, kdy jsme se nemohli setkávat a jednoduše jsme si chyběli. Uvědomil si, že nejvíc mu chybí lidé, se kterými se už nikdy setkat nemůže, neboť už nejsou mezi námi. Pro píseň má jednoduché motto: „Chybíme si. Dokud se můžeme znovu setkat, máme ještě důvod se smát.”

Videoklip Scházíš: https://youtu.be/OGjXV5TDfxg

Reklama

Výběr článků

Načítám