Hlavní obsah

Veronika Freimanová každoročně peče cukroví, rodina si to žádá

Novinky, Eliška Vinterová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco někdo si na Vánoce cukroví objedná od profesionálů, herečka Veronika Freimanová zůstává u tradice. Vánoční atmosféru si navozuje právě pečením cukroví. A nepouští se do toho jen kvůli sobě, ale také kvůli své rodině, která se na to vždy velmi těší.

Jak letos stráví Vánoce Veronika FreimanováVideo: Novinky

 
Článek

„Peču vždycky asi čtyři druhy, které jsou ode mě rodinou ozkoušené a očekávané,“ prozradila herečka s tím, že na svátky zůstávají doma a nikam za teplem neutíkají. Kupovat dárky pro rodinu s předstihem se ale herečce nikdy nedaří a podle všeho to nestihne ani letos.

„Snažím se, mám už tři dárky, zrovna jeden pro vnučku, ale jinak pořizovat dárky s předstihem se mi nedaří,“ svěřila Freimanová na tiskové konferenci České televize, kde představila štědrovečerní pohádku, ve které si zahrála.

„Na Štědrý večer u nás pohádka jde, ale teď, co je vnučce rok a půl, tak nemá smysl zapínat televizi, ale možná ji uvidím v nějakém předstihu,“ prozradila Freimanová, která měla z natáčení nové pohádky Princezna a půl království v režii Karla Janáka radost.

Vánoce na ČT: Marie Terezie a čtyři pohádky s Ebenem či Křížem

Vánoce

Vedle toho také prozradila, že to nebyl jediný snímek pro děti, který letos stihla natočit.

„Hrozně mě to potěšilo a byly to pohádky, se kterými jsem se setkala poprvé. Fantasy pohádka a krátký polo animovaný projekt, proto jsem říkala, co víc bych si mohla přát a k tomu ta štědrovečerní pohádka, což bylo natáčení v úžasné partě a na naprosto překrásných zámcích a hradech,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám