Hlavní obsah

Miloš Pokorný doufá, že i letos dodrží s přáteli tradici kulečníkové předvánoční noci

Novinky, Dominika Rachůnková

Moderátor Miloš Pokorný říká, že Vánoce má narozdíl od Silvestra opravdu rád. Je prý ale důležité nepodléhat okolnímu předvánočnímu šílenství.

Jak se letos těší na Vánoce Miloš Pokorný? Video: Novinky

 
Článek

„Jediné, co mi vadí, je, když začnou hrát začátkem října koledy v obchodních domech,“ říká s úsměvem.

Letošní Vánoce budou v rámci koronavirové situace zřejmě jiné, a tak moderátor doufá, že nebude muset oželet svou každoroční tradici s přáteli.

„23. prosince mám vždy takový večírek, který se protáhne do pozdních ranních hodin a nejsem 24. dopoledne úplně funkční. Není to o alkoholu, hrajeme kulečník a končíme ve tři ráno. Ne, že by tam ten alkohol vůbec nebyl, ale kulečník je na prvním místě. Většinou jsem ráno ještě takový mdlý, ale pak už se dostávám do tempa,“ vysvětluje moderátor.

Štědrý den se pro něj neobejde bez návštěvy hřbitova, kde jsou pochováni jeho rodiče, pro které také tradičně prostírá dvě místa u štědrovečerní tabule. Víc než Štědrý den si ale Miloš Pokorný užívá 1. svátek vánoční.

„Ze všeho nejraději mám 25. prosince. Už se nevaří, protože tam všechno je, a člověk nemá ani moc hlad. Ten den mám asi z celých Vánoc nejraději, protože nebereme telefony, jsme sami a užíváme si to,“ dodává.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám