Hlavní obsah

Hana Heřmánková si k Vánocům už dopředu pořídila štěně

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První dárek sobě a manželovi Karlovi Heřmánkovi už bývalá televizní hlasatelka a nyní principálka Divadla Bez zábradlí Hana Heřmánková dala. Pořídili si nové štěně. Hlavně ale doufá, že o Vánocích se bude moci setkat s celou rodinou a pandemie koronaviru konečně skončí.

Jak stráví Vánoce Hana Heřmánková? Video: Novinky

 
Článek

„Doufám, že se opravdu sejdeme všichni. Nejen s mladými, tedy s našimi třemi syny a jejich partnerkami, ale uvidím svoje rodiče. Máme teď v divadle k dispozici kloktací české testy, takže si můžeme zkontrolovat, zda jsme v pořádku a nikoho nenakazíme. Moji rodiče už jsou riziková skupina, tak jsem měla strach je navštěvovat. A snad se setkám i se svými neteřemi, pokud přijedou z Německa. A i kdyby to nevyšlo, uděláme si rodinné Vánoce prostřednictvím telekonference,” svěřila se.

S přípravami zatím není Hanka daleko. „Péct cukroví nebudu. To jako každý rok obstará moje maminka. Mám ale výmluvu, protože tak dobré jako ona bych ho nesvedla,” smála se.

Karel Heřmánek: Chuť jít do divadla českého diváka nikdy nepřejde

Styl

Zato dárky už má. „Nejsem žádný blázen, abych obíhala obchody. Nedělala jsem to nikdy. Takže mi vlastně současná situace vyhovovala, protože jsem všechno objednala online. Je to nejpohodlnější, když vám všechno přivezou až za vrata,” míní.

Sama sobě a manželovi ostatně už předčasný dárek k Vánocům pořídila. „To je pěkný dáreček, jsem od něj celá pokousaná a poškrábaná. Ale máme z něj velkou radost. Je to anglický ohař, jmenuje se Jameson a je kouzelný.

Zpěvačka Kamila Nývltová peče na Vánoce desetitisíce kusů cukroví

Vánoce

Pokud jde o dárek, který by měl být nadělen všem, tak bych si přála, aby ta hrůza, která nás potkala, konečně skončila, aby ztráty byly co nejmenší, a o to šťastněji se nadechneme, až vás zase budeme moct pozvat do divadla a nebudeme muset mít roušky,” uzavřela.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Tipy na dárky pro motoristické nadšence

Ať už vymýšlíte dárek pro nadšence malé či velké, motorismus fascinuje kde koho. Můžete přemýšlet nad zábavnými, ale i praktickými či stylovými dárky.

Výběr článků

Načítám