Hlavní obsah

Útulný bar na zahradě promění nudný lockdown ve výhodu

Novinky, nčs

Zavřené restaurace a bary jsou pro řadu lidí inspirací k vytvoření vlastního soukromého útočiště. Jedno takové si postavil na zahradě také pár z Austrálie. V „Baru Twenty Six” nechybí kompletní vybavení, které běžně bývá v útulných barech.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zahradní bar, který vznikl za domem v době pandemie, na internetu zaujal tisíce kutilů z celého světa. Z původní kůlny se stal útulný prostor, kde nechybí čtyři barové židličky s polstrováním, výčep, velká televize ke sledování sportovních přenosů, decentní osvětlení a zásoba alkoholu, informoval Daily Mail.

„Představte si, že byste nemuseli chodit nikam jinam než na vlastní zahradu,” zamýšlí se u příspěvku v kutilské skupině jedna z komentujících.

Bar Twenty Six působí velmi hezky rovněž v noci. Barevné LED podsvícení mění barvu a vytváří dojem skutečného baru ve víru města. „Už bych asi nikdy nevyšel z domu,” přiznává další komentující.

Z tisícovek lidí, které příspěvek zaujal, se řada z nich svěřila s tím, že během pandemie a lockdownu neváhali vzít do ruky nářadí a na vlastní zahradě rovněž vybudovat nějakou novotu. Nutno ale přiznat, že Bar Twenty Six rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co se v této kategorii na sociálních sítích v poslední době objevilo.

Anketa

Věnujete se během pandemie domácímu kutilství víc než obvykle?
Ano
32,8 %
Ne
67,2 %
Celkem hlasovalo 1602 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám