Hlavní obsah

Hrdinka skočila do rozbouřeného oceánu a zachránila dva sudy s pivem

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na světě existuje několik typů lidí. Jedni pivo rádi nemají, další ano - a pak jsou ještě lidé, kteří by za něj položili vlastní život. Do zmíněné třetí kategorie zcela jistě patří žena, která neváhala pro záchranu sudů s pivem skočit během prudkého lijáku do oceánu.

Foto: Profimedia.cz

Východ Austrálie zasáhly silné deště.

Článek

S kapkou nadsázky se dá říct, že divoké australské počasí zrodilo hrdinku. Poblíž města Gold Coast na východě kontinentu došlo totiž tento týden k situaci, kdy nejmenovaná žena, pracovnice v nedalekém surfařském klubu, skočila během bouře do oceánu, aby zachránila dva sudy se zlatavým mokem.

Ačkoliv by se její čin dal bezesporu označit za hazardní, protože jedno uklouznutí mohlo znamenat pořádný problém, sudy s pivem se nakonec podařilo zachránit a bezpečně dopravit zpátky k výčepu.

„Velkolepému oceánu se nic nepodobá,” řekla později stručně australskému serveru 7News žena, kterou při činu natočil náhodný kolemjdoucí a video se následně stalo hitem internetu.

Foto: Profimedia.cz

V pěně si s oblibou hrají děti.

Prudké deště

Australské státy Queensland a Nový Jižní Wales tento týden zasáhly prudké deště, které mají za důsledek sesuvy půdy a povodně. Kromě toho se na pobřeží tvoří rovněž hustá pěna z oceánu, která na některých místech působí značné potíže.

V nánosu pěny se ztratil nebohým majitelům pes, děti si zase v pěně hrají, neuvědomují si přitom nebezpečí v podobě neviditelných proudů nebo některého z mořských hadů.

Reklama

Výběr článků

Načítám