Hlavní obsah

Rozvedená matka a lehkomyslný právník se střetnou v komediální sérii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O mě se neboj je název nového komediálního seriálu TV Nova. Hlavními aktéry budou rozvádějící se matka (Veronika Arichteva) a sebevědomý právník (Václav Matějovský), který zapomene na rozvodové stání.

Foto: Miroslav Kučera

Veronika Arichteva

Článek

Eva (Veronika Arichteva) se rozvádí, ale musí stále bydlet s manželem  (Lukáš Příkazký) v malém bytě v Praze. Pro ni byla prohra v prvním rozvodovém stání jen technikálie, pro něj naopak znamení, že na jejich vztahu je pořád co zachraňovat.

Jeho mnohdy až komické žárlivosti nepřidá ani Evina nová práce recepční v prestižní advokátní kanceláři. Zvláště když se kolem Evy začne ochomýtat mladý a sebevědomý právník Martin (Václav Matějovský), který chodí s kolegyní Petrou (Veronika Lapková).

„Natáčení bylo, přes všechnu náročnost realizace, zábava. Ve společnosti skvělé party herců a štábu a nakonec i mé ženy Veroniky jsme si to užili. Doufám, že si diváci naše postavy oblíbí a s pobavením budou sledovat jejich vtipné, napínavé i romantické peripetie doprovázené pohodovou muzikou. Seriál jsme celý natáčeli v reálném prostředí, bez využití ateliérů. I to se na jeho atmosféře výrazně promítá,“ uvedl režisér Biser A. Arichtev.

Penny je zpět jako Letuška. Trailer láká na druhou sérii

Kultura

„O mě se neboj je seriál plný situací, které dnes a denně zažívá spousta z nás, a také o tom, co se stane, když osud svede dohromady dva lidi naprosto odlišných povah a sociálního postavení. Otázkou pak je, zda to jejich životy může zásadně ovlivnit, a to k lepšímu,“ tvrdí producent Dramedy Filip Bobiňski.

Vedle hlavní dvojice si zahrají Roman Vojtek, Ivana Jirešová, Patricie Pagáčová, Sára Rychlíková nebo Martin Sobotka. Datum premiéry zatím nebylo oznámeno.

Reklama

Výběr článků

Načítám