Hlavní obsah

Režisér Dušan Rapoš dokončil natáčení komedie Ženská pomsta

Právo, jaš, kul

Na začátku června padla na Severní Moravě poslední klapka filmu Ženská pomsta, jehož premiéra je plánovaná 9. září 2020. Natáčení odstartovalo 4. listopadu loňského roku v Praze a postupně se přeneslo až k finální scéně, která se točila na Moravě. Stalo se tak ale oproti původnímu plánu.

Foto: archiv filmu Ženská pomsta

Představitelky hlavních rolí filmu Ženská pomsta při natáčení. Zleva Mahulena Bočanová, Eva Vejmělková a Jana Paulová.

Článek

Poslední klapka padla v malebném prostředí Beskyd, kam museli filmaři a tvůrci natáčení přesunout z původně plánované lokace v přímořském středisku. „Za vše v podstatě může korona a nouzový stav. Jsme rádi, že jsme díky rozvolňování opatření mohli, byť v náhradním prostředí, film dotočit,“ sdělil producent Petr Šiška.

Eva Vejmělková, která si ve filmu zahrála jednu z hlavních rolí podvedené manželky a je spoluautorkou scénáře, říká: „Mám radost z hereckého obsazení. Všichni jsme si rozuměli lidsky i profesionálně. Moc bych si přála, aby do kina přišly ženy všech generací a podívaly se společně s námi na problém nevěry z humorného nadhledu. Lepší než slaný pláč je totiž sladká pomsta. A nepřiberete po ní.“

Režisér filmu a spoluautor scénáře Dušan Rapoš dodal: „Bylo to fajn. Celý štáb v čele s mými skvělými kamarády, producentem Petrem Šiškou a kameramanem Davidem Ployharem, odvedl profesionální práci a do filmu o ženské solidaritě dal i něco navíc. Své srdce, talent a trpělivost. Také jsem měl tu čest dělat Ženskou pomstu s výbornými herci, které to bavilo. Na place panovala pohoda a já bych rád, aby se tato pohoda přenesla taky do filmu a potěšila diváky. A to nejen ženy. Do kina zvu také pány, aby věděli, co všechno jsou schopné provést podváděné ženy svým nevěrným mužům, když spojí své síly.“

Kromě Evy Vejmělkové se v hlavních rolích filmu Ženská pomsta představí Mahulena Bočanová, Jana Paulová, Robert Jašków, Miroslav Etzler a Petr Rychlý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám