Hlavní obsah

Odkládá se Batman i film podle kultovní série Sopranovi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V problematické době se odkládají další velké americké tituly. Kinaři zatím sčítají ohromné ztráty a radovat se mohou jedině internetové televize, které získávají nové zákazníky.

Foto: HBO

Seriál Sopranovi

Článek

The Batman nebude mít premiéru v červnu 2021, ale spíše v říjnu. Práce v Londýně jsou nyní zastaveny, ale o přesunu jinam se neuvažuje. Zatím je hotová jen asi čtvrtina filmu. Další komiksový film The Flash se přesune z července na červen 2022 a Shazam 2 nebude v kinech v dubnu 2022, ale v listopadu stejného roku.

Film Baze Luhrmanna o králi rokenrolu Elvisovi se přesouvá na listopad 2021. Hraje v něm i Tom Hanks, který se právě během natáčení snímku nakazil koronavirem. V současnosti je již v pořádku.

Fanoušci televizní „kultovky” Sopranovi už dlouho očekávají, že vznikne celovečerní film, prequel k původnímu seriálu HBO. Filmu nazvaného The Many Saints of Newark se sice dočkají, ale místo září 2020 to bude až v březnu 2021.

Drama King Richard s Willem Smithem se opozdí o rok. Místo listopadu 2020 vstoupí do kin v listopadu 2021, ve stejné době jako dobrodružná  fantasy inspirovaná klasickou hrou Dungeons & Dragons (Dračí doupě).

Foto: ČTK/AP/Leo Hudson

Zrušena byla i premiéra bondovky Není čas zemřít.

Film Morbius měl jít do kin na konci července, ale posunul se na březen 2021 stejně jako pokračování Krotitelů duchů Ghostbusters: Afterlife, které by se mělo objevit na plátně až 5. března 2021.

Internetové televize hlásí nebývalý zájem. Doufají, že to tak zůstane

Kultura

Premiéra válečného dramatu Greyhound se odsouvá na neurčito a dětský film Králíček Petr bere do zaječích bude mít místo srpna premiéru zřejmě v lednu 2021. Drama Fatherhood s Kevinem Hartem se naopak posouvá do října 2020, původně mělo mít premiéru až v lednu 2021.

Už dříve byla zrušena premiéra bondovky Není čas zemřít i premiéra pokračování Fantastických zvířat či Avatara.

Reklama

Výběr článků

Načítám