Hlavní obsah

Lambora se v komedii představí jako rocker, který se zaprodal

Novinky, Stanislav Dvořák

Herec Marek Lambora se představuje v komedii Ubal a zmiz jako kluk, který chtěl být rockerem, ale kvůli penězům skončí u trapného teenagerského popíku. Upadá do deprese, ale to ještě neví, že ho čekají horší problémy.

Foto: Vojtěch Resler

Marek Lambora

Článek

Muzikant si omylem vezme cizí kufr a pak po něm půjdou mafiáni i policie. Komedie Ubal a zmiz, která je zjevně inspirována akčními snímky Guye Ritchieho, se právě natáčí v Praze.

„Tato role je trochu akčnější, než jsem do této chvíle hrál. Je zde troška testosteronu, takže jsem to vzal okamžitě. Je to pro mě příjemná změna. Moje postava Andrého je duší rocker, který ale bohužel blázen podepsal smlouvu s manažerem na tři roky, kdy se upsal tak trochu ďáblu a musí vydávat CD, které mu někdo píše. Je pod velkou kontrolou a jeho tvorba je cílená na teenagery – na fanynky, což není jeho šálek kávy. A tato dnešní noc mu nabídne to, co vždycky chtěl. Něco pořádného zažije a vrátí se tam, kde kdysi začal,“ popsal Lambora.

Foto: Vojtěch Resler

Marel Lambora na Žižkově

Postava Andrého miluje kožichy a po vzoru Davida Bowieho jsou pro něj značkou rocku, zároveň talismanem a součástí jeho extravagantní image, kterou se slavný mladík vyznačuje. Marek Lambora kromě nápadného kostýmu, výrazného účesu a líčení, prozradil s nadsázkou, co vše se musel pro tuto roli naučit:

„Mlátit lidi popelníkem umím, takže to je v pohodě. Jediné čeho se obávám, bude rychlá honička v autě, mám řídit  nadupanou červenou Corvettu s obsahem přes 500 koní a bude tam velká akční jízda s kaskadéry a část trasy mám řídit i já.“

Borat 2 má trailer. Ukázal dceru a bojuje s koronavirem

Film

„Nemám rád, když se točí komedie na první dobrou a pokud se postavy přetvařují, což režisér Adam Hobzik nechce. Takže to vypadá, že komedie Ubal a zmiz bude jiná, nepůjde zde o trapný humor.“

Film Ubal a zmiz bude mít premiéru 11. března 2021.

Reklama

Výběr článků

Načítám