Hlavní obsah

Borat 2 má trailer. Ukázal dceru a bojuje s koronavirem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na internetu je trailer k tajně připravovanému pokračování legendárního Borata. Politicky nekorektní Kazach se vrací v plné síle a opět cestuje po Americe.

Trailer k filmu Borat následující filmosnímek Video: Amazon

 
Článek

Podle traileru se zdá, že Borat má nyní dceru, která je těhotná. Navštíví pastora, pravicově oritentované venkovské burany i politické mítinky. Opět mluví svou kouzelnou angličtinou a používá různé převleky. Ve filmu se objeví mimo jiné politici Rudi Giuliani a Mike Pence.

Foto: Amazon

Borat se vrací.

Pokračování uvede pod titulem Borat následující filmosnímek 23. října internetová služba Amazon Prime. Uvedení v kinech je krajně nejisté, což je další nepříjemná rána pro kinaře, kteří by potřebovali zvýšit návštěvnost.

Režie filmu se ujal Jason Woliner. Scénář sepsali Peter Baynham, Jena Friedman a Sacha Baron Cohen.

První Borat z roku 2006 se stal celosvětovým hitem a udělal ze Sachy Barona Cohena superhvězdu. Novátorský odvážný přístup k humoru ocenila kritika, ale spousta lidí, které zesměšnil, Cohena po premiéře žalovala. Urazil se také prezident Kazachstánu, jehož zemi Cohen vylíčil jako velice primitivní zapadákov.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám