Hlavní obsah

Hybridní premiéra pro Wonder Woman 1984. Kino i HBO současně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nákladný akční komiksový film Wonder Woman 1984 půjde na Vánoce do kin a současně na placenou službu HBO Max, potvrdil šéf WarnerMedia Jason Kilar. Zvláštní řešení je výsledkem podivných poměrů, kdy pandemie vyvolala ve filmovém průmyslu chaos a nejistotu.

Trailer k filmu Wonder Woman 1984Video: Vertical Ent.

 
Článek

„Milujeme náš film a naše fanoušky, takže upřímně doufáme, že film vám všem přinese o svátcích trochu radosti a úlevy,“ vzkázala režisérka Patty Jenkinsová.

Kinopremiéra tedy proběhne celosvětově tam, kde budou v prosinci otevřená kina. Zbytek světa se může podívat na HBO Max, kde nebudou vyžadovat žádný zvláštní poplatek. Premiéra bude v rámci předplatného, což je pro kinaře další rána. Může to totiž na některé lidi působit tak, že film je zadarmo.

Foto: Warner

Wonder Woman 1984

Hybridní premiéra je jen další indicií toho, že kina už nejsou pro řadu producentů důležitá, i když Jason Kilar diplomaticky tvrdí, že ano. Podle Ann Sarnoffové z WarnerMedia Studios and Networks Group žijeme v bezprecedentní době a musíme být inovativní.

„Je to úžasný film, který opravdu ožívá na velkém plátně, a ve spolupráci s našimi partnery z kin tuto možnost dáme našim zákazníkům v Americe tam, kde jsou kina otevřená. Zjistili jsme, že řada zákazníků nemůže jít do kina kvůli pandemii, tak jim chceme dát také možnost vidět Wonder Woman 1984 na HBO Max,“ uvedla.

Reklama

Výběr článků

Načítám