Hlavní obsah

Český Comic-con bude v květnu, dorazí i čaroděj z Hobita

Novinky, Stanislav Dvořák

Svátek komiksů, fantasy a sci-fi Comic-Con Prague se přesouvá z února na 7. až 9. května 2021. Proběhne v pražském O₂ universu.

Foto: Profimedia.cz

Herec Sylvester McCoy

Článek

Mezi hosty festivalu by měl být i Sylvester McCoy, který hrál excentrického čaroděje Radagasta v trilogii Hobit nebo sedmou inkarnaci Doktora v seriálu Doctor Who (Pán času), nebo americká herečka Crystal Reedová, která hrála v  televizních seriálech Vlčí mládě a Gotham a ve filmu Bláznivá, zatracená láska. Z komiksových tvůrců svoji účast přislíbili R. M. Guéra, Petr Kopl, Jan Tatarka či Dan Černý.

Foto: Profimedia.cz

Crystal Reedová

„Po dalších konzultacích s Hygienickou stanicí hl. m. Prahy jsme nuceni posunout termín Comic-Conu Prague na 7.–9. května. Dobrou zprávou je, že hvězdní hosté, které jsme již oznámili, přislíbili účast i na tento termín. Na programu budeme dál pracovat a výrazně ho rozšiřovat. Jsme pevně odhodláni Comic-Con Prague letos zrealizovat, a pokud by to nešlo jinak, využijeme další smluvený náhradní termín. Všechny vstupenky zůstávají v platnosti. Přestože k tomu nemáme zákonnou povinnost, rozhodli jsme se pro fanoušky zajistit  možnost refundace vstupenky v příštích deseti dnech, pokud by se jim nový termín nehodil,“ řekl Pavel Renčín, marketingový ředitel společnosti Active Radio, jejíž produkční divize NoLimits akci spolupořádá.

Už dříve přislíbili účast herci jako Christopher Lambert, Julian Glover, Neal McDonough, Edward James Olmos nebo Hugh Quarshie.

Vstupenky jsou v síti Ticketmaster, podrobnosti na www.comiccon.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám