Hlavní obsah

Let It Roll 2022 nabídne drum and bassovou nálož pod širým nebem

Novinky, Michaela Maršálová, Vojtěch Šelong, luh
Aktualizováno

Let It Roll je největší drum and bassový festival na světě. Koná se od roku 2008. V roce 2022 festival po dvouleté koronavirové pauze opět otevírá své brány fanouškům.

Foto: Let It Roll

Let It Roll

Článek

První Let It Roll se uskutečnil v roce 2002 v pražském klubu Mlejn. V následujících letech se akce přesouvala do větších a větších prostor. Několikrát se také Let It Roll přesunul ven, ale stále byl především klubovou nocí.

V roce 2008 se konal první oficiální open air festival Let It Roll v areálu pískovny Oplatil ve Starých Žďánicích. V letech 2013 a 2014 byl festival v benešovských kasárnách a od roku 2015 probíhá na vojenském letišti v Milovicích.

Program

Letošní ročník proběhne v termínu od 4. do 6. srpna 2022. Headlinerem budou australští Pendulum LIVE, spolu s nimi vystoupí desítky dalších interpretů jako Hybrid Minds, Sub Focus, Dimension, Wilkinson, DJ Marky či Friction.

Melodický drum & bass přivezou Culture Shock, Delta Heavy, Matrix & Futurebound nebo aktuální australský objev Luude. Neurofunkovou smršť rozpoutají Eatbrain League, Magnetude, Mefjus, State Of Mind, Synergy a další.

Přesný časový line-up zveřejní pořadatelé dva týdny před zahájením festivalu, vyplatí se tak sledovat webové stránky.

Nejlepší letní festivaly v ČR 2022: Votvírák, Colours of Ostrava a další

Festivaly

Variabilní vstupenky

Festivalová vstupenka na tři dny vás bude stát 2300 korun plus daň. K mání jsou i jiné druhy lístků, také se prodávají vstupenky za parkování a ubytování.

Lístky na zrušený festival 2020 a 2021 budou automaticky použitelné i v roce 2022.

Doprava

Festival se již několik let koná na letišti v Milovicích, tam se dostanete vlakem i autobusem. Vlak z pražského hlavního nádraží jede 45 minut, a to přímo do Milovic. Cestu z nádraží v Milovicích přímo na festival zajišťuje pořadatel autobusem, v pravidelných patnácti minutových intervalech.

Festival Mácháč 2022 po dvou letech opět roztančí

Festivaly

Ubytování

Na festivalu Let It Roll je každý rok připraven kemp, ve kterém se návštěvníci za poplatek (zakoupíte jej spolu se vstupenkou) mohou ubytovat. Můžete si dokonce vybrat ze dvou druhů kempů – Independent Camp nebo Capital Camp.

A to není všechno. Můžete využít i služeb Car & Tent a Caravan Spot. Více informací o možnostech ubytování najdete na stránkách festivalu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám