Hlavní obsah

Ve věku 26 let zemřela herečka Jordan Cashmyerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zemřela americká herečka Jordan Cashmyerová. Bylo jí pouhých 26 let, napsal server týdeníku Focus s odvoláním na její matku. Cashmyerová se proslavila v televizní reality show, ale především účinkováním v dokumentárním seriálu o těhotenství náctiletých.

Foto: Instagram Jordan Cashmyerové

Zesnulá herečka Jordan Cashmyerová

Článek

„Včera večer jsme měli telefonát, který by rodiče nikdy nechtěli mít. Moje nejstarší milovaná dcera Jordan zemřela. Bylo jí pouhých 26 let. Naše srdce jsou zlomena. Žádný rodič by nikdy neměl prožít ztrátu svého dítěte,“ napsala na Facebook Jessica Cashmyerová, matka mladé ženy.

Příčina úmrtí mladé herečky je nejasná.

Jordan v dokumentárním seriálu o těhotenství náctileté zveřejnila svůj příběh, když otěhotněla s tehdejším přítelem Derekem Taylorem. Její rodina vztah neschvalovala, Jordan se stala na čas dokonce bezdomovcem.

S přítelem se nakonec rozešla poté, co skončilo její účinkování v seriálu. Na svět přivedla dceru Evie a v roce 2015 ji dala do opatrovnictví matce svého přítele.

Její život byl hodně divoký. Pracovala ve striptýzovém klubu, bojovala se závislostí na alkoholu a byla zatčena policií. Měla psychické problémy.

V lednu 2021 zveřejnila příspěvek oslavující rok abstinence od alkoholu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám