Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Království lesních strážců Čechy zaujalo

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žebříček nejnavštěvovanějších filmů v ČR vede animované Království lesních strážců. Za ním je Pařba na třetí, třetí díl z komediální série.

Foto: Cinemart

Království lesních strážců

Článek

Režisér Chris Wedge slaví s animovaným rodinným filmem Království lesních strážců značné komerční úspěchy. Hlasy postavičkám propůjčili slavní herci a celebrity: Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Beyoncé, Colin Farrell, Jason Sudeikis, Aziz Ansari i Christoph Waltz.

Statečná a tvrdohlavá hrdinka Mary se snaží sblížit se svým otcem Bombou. Svérázný a roztržitý profesor Bomba je posedlý zkoumáním pozoruhodné civilizace drobných lesních mužíčků žijících v lesích. Mary dochází trpělivost. Poté, co se kouzlem ocitne v tomto podivném lesním společenství, je ovšem nucena svůj pohled přehodnotit. Pokud se chce dostat zpátky domů, musí partičce zábavných zelených postaviček pomoci.

Na druhém místě je americká komedie Pařba na třetí ze série známých "pařeb". Jako vždy přináší bláznivý černý humor, akci, drogy, honičky a úchylné nápady pana Chowa či vousatého Alana, který už zase přestal brát své léky na hlavu...

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.5.Království lesních strážců43 409
2.-Pařba na třetí41 906
3.1.Rychle a zběsile 631 014
4.2.Velký Gatsby18 974
5.3.Iron Man 311 102
6.6.Croodsovi8345
7.4.Kovář z Podlesí7039
8.15.Čtyřlístek ve službách krále3926
9.7.Zambezia3313
10.12.Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese2187

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám