Hlavní obsah

Nová kapela Walkmanz představuje píseň a klip o lásce

Právo, jaš

Na české hudební scéně je nová kapela. Tvoří ji zpěvák Tomáš Fröde, jinak známý z kapely Imodium, kytarista René Rypar a bubeník Zbyněk Raušer, oba současně členové Portless, a baskytarista Jaro Lukáč. Čtveřice představuje svou první skladbu a videoklip k ní. Jmenuje se Až přijde láska.

Klip Až přijde láska skupiny WalkmanzVideo: archiv kapely

 
Článek

„Řekli jsme si, že ať už bude mít tento náš projekt jakoukoliv životnost, budeme dělat vše na sto dvacet procent. Chceme mít dobrý zvuk nahrávek a kvalitní klipy. Proto jsme se hodně soustředili na to, aby hned ten první byl opravdu velký. Věříme, že investice do něj se vyplatí. Byl poměrně náročný na realizaci a jeho natáčení trvalo dva dny. Použili se do něj různé efekty, animace, hodně času zabrala postprodukce. Video nabízí zajímavou dějovou linku i vizuální stránku,“ uvedl Fröde.

Námětu, scénáře i režie klipu se ujal zkušený Michal Skořepa. „Do týmu jsme chtěli člověka, kterého známe a dá se s ním dobře komunikovat. I díky tomu je výsledek skvělý. Michal odvedl s kolegou, jenž se postaral o postprodukci, extrémní kus práce,“ dodal Raušer.

Foto: archiv kapely

Skupina Walkmanz vykročila první písní.

První samostatný koncert budou mít Walkmanz 2. dubna roku 2020 v klubu FAMU v Praze. Následně chystají další vystoupení, stejně tak by se rádi představili na několika letních festivalech.

Imodium má od konce léta pauzu na dobu neurčitou. Portless fungují dále, jejich chod účast dvou členů ve Walkmanz neohrozí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám