Hlavní obsah

Kapela Jelen uvádí videoklip plný naděje k písni Jehnědy

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože skladba Jehnědy je v repertoáru kapely Jelen delší čas, v současné době je aktuálnější než kdy dříve. Skupina oslovila své fanoušky a společně s nimi i v době karantény natočila videoklip, který snad přináší aspoň trochu radosti.

Skupina Jelen v klipu k písni JehnědyVideo: Universal Music

 
Článek

„Od začátku to byla písnička, která vystihovala všechno, o čem naše muzika je. O naději, síle, odvaze všechno zvládnout, a i když zrovna všechno nejde podle plánů, tak hlavně vydržet, protože špatné časy nikdy netrvají věčně,” tvrdí zpěvák a kytarista Jindra Polák. Pod hashtagem #bylonamdobreabudenamlip kapela sesbírala nespočet nadějeplných záběrů sebe, svých rodin, fanoušků a přátel, díky kterým mohl videoklip vzniknout.

Polák napsal text k písni Jehnědy již před lety, kdy s kapelou vyjeli na zimní soustředění na Lipno. „Byl to přesně ten den, kdy se zima pomalu, ale jistě začala překlápět do jara, slunce se probudilo a začalo mít sílu a sníh a led ještě držely, ale pod ním, v hlíně a ve větvích stromů, se začínal probouzet život. Přišlo to úplně z ničeho nic, vcelku a tak, jak to v refrénu i zůstalo,” vzpomíná zpěvák. ⠀

Kapela Jelen, která stejně jako všichni tráví čas v karanténě, chtěla aspoň tímto malým skutkem povzbudit a poděkovat všem, kteří pomáhají.

Videoklip o samotě nahrávaný na iPhone ohlašuje desku zpěvačky Katarzie

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám