Hlavní obsah

Billie Eilish během lockdownu natočila celé album

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popová hvězda Billie Eilish oznámila, že má hotové album. Připouští, že vzniklo díky tomu, že během lockdownu nemohla nic jiného dělat.

Foto: Lucie Levá

Billie Eilish

Článek

Loni zažila zpěvačka první období za mnoho let, kdy nemohla intenzivně koncertovat. „Myslím, že bych neudělala stejné album, nebo vůbec nějaké album, kdyby nepřišel covid. To vůbec neznamená, že je o covidu. Jde o to, že když se váš život změní, i vy se změníte. Tak to je. Takže za to musím děkovat covidu,“ řekla.

Pandemie nahrávání desky nemohla ohrozit, protože o zpěvačce je známo, že vše nahrává se svým bratrem Finneasem doma. Stejně vznikla minulá deska When We All Fall Asleep, Where Do We Go? a sklidila velký úspěch. Na loňských Grammy americká zpěvačka posbírala, co mohla. Ovládla kategorie album roku, píseň roku, nahrávka roku, objev roku a popové vokální album roku. Píseň Bad Guy bodovala v hitparádách téměř po celém světě.

Když dětem vládne heroin. Seriál My děti ze stanice Zoo míří na HBO

Film

Od vydání úspěšné desky pustila do světa ještě jednotlivé písničky jako All I Ever Wanted, která má znít v bondovce Není čas zemřít. Tu ovšem stále nikdo neviděl. Dále zveřejnila skladbu My Future a duet s Rosalií Lo Vas Olvidar. Aktuálně by chtěla vydat ještě dokumentární film o svém turné podnázvem The World’s a Little Blurry.

Reklama

Výběr článků

Načítám