Hlavní obsah

Berenika Kohoutová vydala písničku do filmu Řekni to psem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová má novinku. Písnička Nikdy už nebude nic jako teď zazní v komedii Roberta Sedláčka Řekni to psem.

Písnička Bereniky Kohoutové a Jiřího Buriana k filmu Řekni to psemVideo: CinemArtCZ

 
Článek

Hudbu i text písničky Nikdy už nebude nic jako teď napsal Jiří Burian.

Kohoutová ve filmu hraje hlavní hrdinku Ditu, které se zpočátku na paty lepí smůla. Když se však sblíží se svým nečekaným novým psím parťákem Raplem a s jeho pomocí se seznámí i s komunitou pejskařů, život se jí začne měnit k lepšímu. Rapl sblíží s Agátou, border kolií jejího souseda Petra, kterého hraje Štěpán Benoni.

Foto: Cinemart

Berenika Kohoutová

„Scénář se mi líbil svou tematikou. Rozchody známe všichni, vztahové filmy taky, nakonec všechno je vždycky o vztazích nebo pocitech. Ale to, jak vstupují do děje a těch vztahů psi, mi přijde milé. Dost často to může být tak, že pes člověku pomůže se z různých stavů dostat, že se díky němu mohou potkat a sblížit lidi, kteří by se třeba nikdy neměli šanci seznámit, a tak vznikají nová přátelství a možná i lásky. I když Ditě zpočátku připadala pejskařská komunita směšná,“ hodnotí herečka scénář své matky Ireny Obermannové.

Ve filmu si zahráli Hana Vagnerová, Igor Orozovič, Veronika Žilková, Táňa Medvecká nebo Jiří Lábus.

Komedie bude mít premiéru 7. července.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám