Hlavní obsah

Slyšel jsem ťukání boží, dáte si marihuanu? Muž s pěstírnou v bytě nabízel policii drogy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nájemník bloumající panelákem zvonil na sousedy a prosil je o odpuštění. Po takovém oznámení vyrazili policisté na Praze 4 k případu, který pro ně mel překvapivé rozuzlení. Nejdřív jim sice podezřelý muž neotvíral, nakonec je ale ochotně provedl bytem, přičemž jim nabízel, jestli si dají marihuanu nebo halucinogenní houby. Mladík, který tvrdil, že má smlouvu s ďáblem, skončil na psychiatrii.

Pomatený muž měl doma pěstírnu marihuanyVideo: Policie ČR

 
Článek

O události z počátku ledna informoval ve středu mluvčí policie Richard Hrdina. Incident se stal v ulici Rytířova na Praze 4.

Policistům se ozvali svědci z panelového domu, kde se měl pohybovat poblouzněný muž, zvonit na sousedy a žádat o odpuštění. Na místě nikoho takového sice nenašli, jeden z nájemníků je ale nasměroval k bytu, ve kterém podezřelý zmizel.

Zvenčí bylo podle mluvčího slyšet, že uvnitř někdo chodí, zvonění a klepání ale bylo zpočátku bez reakce. Muž odpovídající popisu z oznámení nakonec zhruba po deseti minutách otevřel.

Metráky extáze mířily z Evropy do Asie, gang podle policie řídila žena z Prahy

Krimi

„Na dotaz, proč tak dlouho neotevíral dveře, odpověděl, že až teď uslyšel ťukání boží, a tak šel otevřít. Ihned poté pozval policisty dál a za dveřmi se jich zdvořile zeptal, zda může nabídnout trochu marihuany. Policisté nechápali, a tak je muž zavedl do ložnice, kde měl plně vybavený pěstírenský stan se třinácti rostlinami konopí.

„Z jeho chování jim bylo jasné, že o kvalitě jeho výrobků není pochyb, a tak se ho zeptali, jestli nemá ještě nějaké drogy v bytě. 'No jasně,' odpověděl muž a zavedl policisty do kuchyně, kde měl nasušené lysohlávky,” zmínil Hrdina.

K lékaři v Praze se chodilo pro opiáty jako do krámu, recepty psal za flašku i na mrtvé

Krimi

Na dotaz, proč chodil po domě a prosil sousedy o odpuštění, muž odpověděl, že má smlouvu s ďáblem a přimlouvá se za něj bůh.

Foto: Policie ČR

Pomatený muž měl doma pěstírnu marihuany

„Jednadvacetiletý muž byl převezen do psychiatrické léčebny a je podezřelý ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což může v případě odsouzení strávit až pět let za mřížemi,” uzavřel mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám