Hlavní obsah

Prodej drog se nezdařil, 18letého mladíka pobodali. Policie zadržela čtyři mladistvé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie zadržela čtyři mladíky, kteří jsou podezřelí ze silvestrovského napadení dalších mladých lidí ve Vysočanech. Motivem byl podle policie prodej drog, který se nepovedl. Jeden obviněný skončil ve vazbě.

Zadržení lidí podezřelých z pobodání mladíka na SilvestraVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál v Mlékárenské ulici, kde se poškozený dle kriminalistů sešel na domluvené schůzce s podezřelými. Jenže k prodeji drog nedošlo a poškozený 18letý mladík byl napaden a pobodán. Do rvačky se zapletli také známí poškozeného, kteří se jej rozhodli bránit.

Agresivní trojice chtěla v pražských Vysočanech cigarety a peníze, pak mladíka pobodali

Krimi

Policie mladistvé útočníky vypátrala a zadržela minulý týden. „Následně jim sdělili obvinění z trestných činů loupež, výtržnictví a jednomu z nich ještě z trestného činu vydírání. Vzhledem k tomu, že se jedná o mladistvé, tak jim v případě odsouzení hrozí až pětiletý trest odnětí svobody,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Dva cizinci sháněli v Praze kalašnikov

Krimi

Mluvčí upozornil, že tento případ není ojedinělý a policisté registrují nárůst podobného typu kriminality. Mladiství podle něj pod záminkou koupě drog přepadají své vrstevníky, které si při prodeji natáčejí na telefon, a následně je vydírají.

„Doufají totiž, že když prodávali drogy, tak věc neoznámí policii. Všechny tyto případy je potřeba oznámit na policii, aby se začaly řešit,“ uzavřel mluvčí.

Foto: Policie ČR

Zadržení lidí podezřelých z pobodání mladíka na Silvestra.

Reklama

Výběr článků

Načítám