Hlavní obsah

Muž maskoval kradené auto za taxi. Byly v něm cizí SPZ a drogy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V kradeném autě označeném jako taxi jezdil po Praze 45letý recidivista. Ve voze měl mnoho registračních značek, nářadí a také drogy. Nyní mu hrozí až dva roky vězení.

Kradené vozidlo maskoval za TAXIVideo: Policie ČR

 
Článek

Řidič narazil na policejní hlídku minulou středu v Sulické ulici. Když ji spatřil, prudce zrychlil, čímž k sobě upoutal pozornost a policisté se ho rozhodli zastavit.

Po zastavení se však nedočkali žádných dokladů, i přesto zjistili, že má muž zákaz řízení.

Mladík v Praze vykrádal covidová odběrová centra

Krimi

„To však nebyl ani zdaleka jediný prohřešek, kterého se dopustil. Vozidlo bylo nahlášeno před čtrnácti dny jako odcizené, stejně tak registrační značky, které byly na tomto voze umístěny,“ uvedl mluvčí policie Richard Hrdina.

Foto: Policie ČR

Kradené vozidlo maskoval za TAXI.

Při prohlídce auta policisté našli mnoho dalších registračních značek a dokladů jiných aut. Dále také nářadí sloužící k překonávání zámků.

U 32leté spolujezdkyně našli drogy. Muži nyní hrozí za spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání až dva roky za mřížemi.

Kilo a půl kokainu ve střevech. V Praze zadrželi pašeráka

Krimi

„Jakým způsobem se k odcizenému vozidlu a dokladům dostal, je součástí dalšího šetření,“ doplnil Hrdina. S trestním stíháním může počítat i spolujezdkyně.

Zda muž autem vozil zákazníky, policie nesdělila.

Reklama

Výběr článků

Načítám