Hlavní obsah

Otevřete hospody, nebo najedu do hromady lidí, psal muž. Dostal podmínku

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Chtěl, aby se otevřely hospody, a vyhrožoval Olgou Hepnarovou. Za výhrůžku na sociálních sítích dostal 63letý muž z Pardubicka podmínku a musí zaplatit 30 tisíc korun ve prospěch pomoci obětem trestné činnosti.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Potrestán byl také propadnutím mobilního telefonu, z něhož svou výhrůžku psal, a trestem 2,5 roku vězení s podmínečným odkladem na tři roky. To vše za zločin vyhrožování teroristickým činem,“ uvedl mluvčí Krajského soudu v Hradci Králové.

Zdrogovaný muž jezdil dodávkou po Praze a vyhrožoval, že vjede do lidí a postřílí je

Krimi

Trest v pondělí schválila pobočka Krajského soudu v Pardubicích podle dřívější dohody, kterou s obviněným uzavřel vrchní státní zástupce Martin Bílý.

Kvůli pandemii hrozil muž v Ostravě smrtí vládě, lékařům i učitelům

Krimi

(Následující citaci ponecháváme v originálním znění - pozn. red.)„Od zytra budou fungovat všecky restaurace bary atd. Pokud ne upozorňuji jezdím s kamionem a nejni pro mě problém najed do hromady lidi. Tak jako to provedla řidička autobusu v 60tych nebo v 70tyh letach Paní Hepnarova. Dějiny se budou opakovat je jedno kde to udělám. Lidi je jak sraček a takový 70ti tunovi kamion ten už něco dokáže. Tak zytra Prymulo jinak někde zbydou jen krvavé fleky po lidech a já v poho odjedu,“ napsal odsouzený na Facebook loni 25. října.

Výhrůžku adresoval všem policejním rezortům a kryl se přitom pod smyšleným jménem Josef Rychvaldský.

Reklama

Výběr článků

Načítám