Hlavní obsah

Zdrogovaný muž jezdil dodávkou po Praze a vyhrožoval, že vjede do lidí a postřílí je

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Desítky policistů zaměstnal v úterý 29letý muž v Praze. Na tísňovou linku oznámil, že chce vjet do davu lidí, střílet po nich a pak spáchat sebevraždu. Policisté jej našli a muž nakonec skončil v psychiatrické léčebně.

Zadržení vyhrožujícího mužeVideo: Novinky

 
Článek

Operační důstojník přijal telefonát v úterý odpoledne a do akce zapojil nejen policejní hlídky, ale také kriminalisty a obsluhu městských kamer. Vyšlo najevo, že vozidlo řídí 29letý muž, který má problémy s drogami a v minulosti se léčil na psychiatrii.

Kvůli pandemii hrozil muž v Ostravě smrtí vládě, lékařům i učitelům

Krimi

„Během hovoru s podezřelým bylo evidentní, že se jeho psychický stav zhoršuje a hrozí, že čin skutečně spáchá,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk. Hlídky slyšely rozhovor v přímém přenosu z vysílaček.

Muže na stavbě v Praze ochromila křeč, tahali ho ze čtyřmetrové hloubky

Krimi

Po několika desítkách minut podezřelou dodávku našli kriminalisté u tramvajové zastávky na ulici Komunardů v Praze 7. Muž byl zadržen a převezen za asistence policie do psychiatrické nemocnice.

„Ještě před tím se podrobil testu na drogy, který byl pozitivní na amfetamin, tedy pervitin. Celý případ je prověřován pro podezření z trestného činu vydírání, za což pachateli hrozí až osmiletý trest odnětí svobody,“ uzavřel Daněk.

Reklama

Výběr článků

Načítám