Hlavní obsah

Muž v Brně si zapálil na balkoně. Soused mu do očí nastříkal pepřový sprej

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Spor sousedů ohledně kouření na balkoně bytového domu řešili ve čtvrtek strážníci v Brně. Jednoho z mužů cigaretový kouř rozčílil natolik, že druhému nastříkal do očí pepřový sprej.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Muži z městské části Lesná mají podle svých slov mezi sebou spory již několik let. Ve čtvrtek mezi nimi opět vzplály vášně.

Večer toho dne si 40letý muž zapálil cigaretu a dal si kávu. Jenže to rozčílilo 46letého souseda, kterému ruply nervy – vzal do ruky pepřový sprej a nastříkal ho sousedovi do obličeje.

Útočník dal v autobuse v Brně třem ženám pěstí

Krimi

Kdo přivolal hlídku, strážníci neuvedli. Nejprve šli za starším z mužů, který je o použití spreje informoval. „Prý jeho pohár trpělivosti přetekl natolik, že vzal do ruky pepřový sprej a nastříkal ho sousedovi bez upozornění do obličeje,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hlídka pak kontaktovala také druhého muže. „Z pohledu do jeho zarudlých očí bylo zřejmé, že skutečně svádí boj s neznámou látkou, která mu prý zasáhla nejen oči, ale i horní část těla,“ dodala Skřivánková.

Ošetření postižený muž nepožadoval. Strážníci podezření na přestupek proti občanskému soužití předali správnímu orgánu.

Reklama

Výběr článků

Načítám